Ovo je bilo brzo

Napio se, oženio, a sada požalio? Holivudski glumac traži poništenje braka nakon samo 4 dana

Nicolas Cage i Erika Koike (Foto: Profimedia) Nicolas Cage i Erika Koike (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolas Cage i Erika Koike (Foto: Profimedia) Nicolas Cage i Patricia Arquette (Foto: AFP) Nicolas Cage i Lisa Marie Presley (Foto: AFP) Nicolas Cage i Lisa Marie Presley (Foto: AFP) Nicolas Cage i Alice Kim (Foto: AFP) Nicholas Cage i Alice Kim (Foto: Getty) Nicholas Cage (Foto: Instagram) Nicholas Cage (Foto: Instagram) Nicolas Cage (Foto: AFP) +0 Nicolas Cage (Foto: AFP) Galerija

Nicolas Cage i mlađahna djevojka Erika Koike zajedno su nešto manje od godinu dana.

Ovo je bilo brzo!

Pogledaj i ovo Nicolas Cage (Foto: Profimedia) Pomalo zbunjujuće Problematični glumac u šetnji s trećom suprugom par tjedana nakon što se rastao od četvrte žene

Tek što se vjenčao u Las Vegasu s mlađahnom djevojkom Erikom Koike, 55-godišnji glumac Nicolas Cage već je tražio poništenje braka, i to nakon svega 4 dana.

Kako piše Independent, Nicolas je prošlu srijedu tražio poništenje braka koji je sklopljen nekoliko dana ranije u Las Vegasu, a ako poništenje ne prođe, holivudski glumac želi razvod. Barem tako pokazuju sudski spisi.

Podsjetimo, par je zajedno nešto manje od godinu dana, a ovo je glumcu četvrti brak. Glumac je vidno alkoholiziran napravio scenu tijekom vađenja dozvole za brak, gdje je okupljenima povišenim tonom poručio "da će mu buduća supruga uzeti sav novac".

Na snimci se nalazi i Erika, koja čitavo vrijeme hoda ispred njega, a glumac spominje i njezina bivšeg dečka kojeg je nazvao dilerom. U jednom trenutku svojoj je mlađahnoj djevojci poručio i da se ne želi vjenčati njome. "Nikad te nisam tražila da to napraviš", poručuje mu vizažistica, a zatim ju on sa smiješkom na licu gura prema jednoj od soba i govori: "Hajde, idemo."

Cage je prethodno bio u tri braka. S prvom suprugom Patriciom Arquette u braku je bio od 1995. do 2001. godine. S Lisom Marie Presley, kćeri legendarnog glazbenika Elvisa Presleyja, vjenčao se 2002., a rastao svega tri mjeseca kasnije, no razvod je finaliziran tek 2004. godine.

S Alice Kim izdržao je najduže – od 2004. do 2016. godine. Alice je upoznao u jednom baru u kojem je ona radila kao konobarica, a par je sina Kal-Ela dobio 2005. godine. Glumac ima i sina Westona s bivšom djevojkom Christinom Fulton, s kojom je bio tijekom 1988. godine.

O četvrtoj supruzi glumca ne zna se puno, no zna se da radi kao vizažistica te da ima otprilike 34 godine.  

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Youtube screenshot) Khloe Kardashian (Foto: Youtube screenshot) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) +6 Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Slavna starleta slomila se do kraja: Bolni urlici zbog izdaje snimljeni na kameri

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene