Što je njemu bilo?

Alkoholizirani glumac napravio scenu pred vjenčanje: Osramotio sebe i mlađahnu djevojku

Nicholas Cage (Foto: Instagram) Nicholas Cage (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nicholas Cage (Foto: Instagram) Nicolas Cage i Erika Koike (Foto: Profimedia) Nicolas Cage (Foto: AFP) Nicolas Cage (Foto: AFP) Nicolas Cage i Patricia Arquette (Foto: AFP) Nicolas Cage i Lisa Marie Presley (Foto: AFP) Nicolas Cage i Alice Kim (Foto: AFP) Nicolas Cage i Alice Kim (Foto: AFP) Nicholas Cage i Alice Kim (Foto: Getty) +0 Nicholas Cage (Foto: Instagram) Galerija

Nicolas Cage nedavno je izvadio dozvolu kako bi se mogao vjenčati s djevojkom Erikom Koike.

Što se događa s holivudskim glumcem?

Pogledaj i ovo Channing Tatum Gubitci, ljubavni i novčani problemi! Otkrivamo koji su glumci svoje privatne probleme pretočili u film: ''Dugo se borim sa prihvaćanjem gubitka svog oca...''

55-godišnji glumac Nicolas Cage nedavno je izvadio dozvolu kako bi se mogao vjenčati sa svojom mlađom djevojkom, vizažisticom Erikom Koike. Podsjetimo, par je zajedno nešto manje od godinu dana, a ovo će glumcu biti četvrti brak.

A britanski The Daily Mail sada je došao u posjed snimke na kojoj glumac radi scenu tijekom vađenja dozvole u Las Vegasu, gdje je okupljenima povišenim tonom poručio "da će mu ona uzeti sav novac".

Na snimci se nalazi i Erika, koja čitavo vrijeme hoda ispred njega, a glumac spominje i njezina bivšeg dečka kojeg je nazvao dilerom. U jednom trenutku svojoj je mlađahnoj djevojci poručio i da se ne želi vjenčati njome. "Nikad te nisam tražila da to napraviš", poručuje mu vizažistica, a zatim ju on sa smiješkom na licu gura prema jednoj od soba i govori: "Hajde, idemo."

Prema izjavama očevidaca, glumac je bio u alkoholiziranom stanju, a u nekim trenucima izgleda kao da se šali, dok u drugim trenucima samo izgleda neuračunljivo. Par je na kraju viđen kako izlazi iz jedne od privatnih soba s papirima u ruci, pa se čini kako su ipak izgovorili sudbonosno "da".

Cage je prethodno bio u tri braka. S prvom suprugom Patriciom Arquette u braku je bio od 1995. do 2001. godine. S Lisom Marie Presley, kćeri legendarnog glazbenika Elvisa Presleyja, vjenčao se 2002., a rastao svega 3 mjeseca kasnije, no razvod je finaliziran tek 2004. godine.

S Alice Kim izdržao je najduže - od 2004. do 2016. godine. Alice je upoznao u jednom baru u kojem je ona radila kao konobarica, a par je sina Kal-Ela dobio 2005. godine. Glumac ima i sina Westona s bivšom djevojkom Christinom Fulton, s kojom je bio tijekom 1988. godine.

O četvrtoj supruzi glumca ne zna se puno, no zna se da zarađuje kao vizažistica te da ima otprilike 34 godine. Nadamo se samo da im brak neće biti buran kao uplovljavanje u bračnu luku.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Kournikova (Foto: Instagram) Anna Kournikova (Foto: Instagram) Enrique Iglesias i Anna Kournikova (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (FOTO: Getty) +2 Anna Kournikova (Foto: Instagram) Celebrity Žena za kojom su nekad uzdisali baš svi muškarci skinula se u badić te zaplesala na stolu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene