Više sreće ovaj put?

55-godišnji glumac spreman je za četvrti brak s mlađahnom vizažisticom o kojoj se ne zna baš ništa

Nicolas Cage i Erika Koike (Foto: Profimedia) Nicolas Cage i Erika Koike (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nicolas Cage i Erika Koike (Foto: Profimedia) Nicolas Cage i Alice Kim (Foto: AFP) Nicolas Cage i Alice Kim (Foto: AFP) Nicolas Cage i Lisa Marie Presley (Foto: AFP) Nicolas Cage i Lisa Marie Presley (Foto: AFP) +0 Nicolas Cage i Patricia Arquette (Foto: AFP) Galerija

Nakon manje od godinu dana ljubavi, holivudski glumac Nicolas Cage zatražio je dozvolu za brak u Las Vegasu kako bi se vjenčao s mlađahnom djevojkom Erikom Koike.

Čini se kako je 55-godišnji glumac spreman za četvrti brak.

Pogledaj i ovo Nicolas Cage (Foto: Profimedia) Pomalo zbunjujuće Problematični glumac u šetnji s trećom suprugom par tjedana nakon što se rastao od četvrte žene

Nakon manje od godinu dana ljubavi, holivudski glumac Nicolas Cage zatražio je dozvolu za brak u Las Vegasu kako bi se vjenčao s mlađahnom djevojkom Erikom Koike.

Podsjetimo, par je prvi put viđen zajedno u travnju 2018. godine u Puerto Ricu, gdje je on snimao film. Vizažistica i glumac od tada su nekoliko puta viđeni zajedno u javnosti jer svoju vezu nastoje držati podalje od očiju znatiželjne javnosti. Detalji vjenčanja se ne znaju, no zna se da ta dozvola traje godinu dana od odobravanja.

Cage je prethodno bio u tri braka. S prvom suprugom Patriciom Arquette u braku je bio od 1995. do 2001. godine. S Lisom Marie Presley, kćeri legendarnog glazbenika Elvisa Presleyja, vjenčao se 2002., a rastao svega 3 mjeseca kasnije, no razvod je finaliziran tek 2004. godine.

S Alice Kim izdržao je najduže - od 2004. do 2016. godine. Alice je upoznao u jednom baru u kojem je ona radila kao konobarica, a par je sina Kal-Ela dobio 2005. godine.

Glumac ima i sina Westona s bivšom djevojkom Christinom Fulton, s kojom je bio tijekom 1988. godine.

O budućoj supruzi glumca ne zna se puno, no obožavatelji se nadaju da će mu ovo biti četvrta sreća.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jackson i Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Michael Jackson i Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Lisa Marie Presley (Foto: Getty Images) Lisa Marie Presley i Nicolas Cage (Foto: Getty Images) +2 Lisa Marie Presley (Foto: Profimedia) Celebrity Prva supruga pokojnog kralja popa tvrdi: "Imali smo aktivan seksualni život, ali on je imao jako čudne navike"
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene