Nicolas Cage i Pedro Pascal u Hrvatskoj bi se trebali zadržati narednih mjesec dana zbog snimanja novog zajedničkog filma.

Galerija


Holivudske zvijezde Nicolas Cage i Pedro Pascal trenutačno snimaju svoj najnoviji film "The Unbearable Weight of Massive Talent" u Cavtatu, a krajem ovoga tjedna fotografirali su ih tijekom snimanja nove scene.

Vezani članci Nicolas Cage Promjenom prezimena sakrio je da dolazi iz imućne obitelji, ženio se 4 puta, zadnjim brakom je sve šokirao Nicolas Cage i Pedro Pascal Nicolas Cage i Pedro Pascal snimaju film u Dubrovniku, fotografi ih uhvatili u napetim scenama!

Pažnju plijene svakim pojavljivanjem u javnost, a ovoga su puta snimali na brodu. Oboje su bili u retro odijelima, a Cage je uz smeđe odijelo snimao sa šeširom na glavi i velikom torbom u ruci. Na svim je fotkama pažnju najviše privlačio veliki srebrni gliser u koji su uskakali tijekom snimanja.

Cage i Pascal u Hrvatskoj bi se trebali zadržati narednih mjesec dana. Prije Cavtata, glumci su prizore s luksuznim automobilom snimali u Dubrovniku, u čemu ih nije omela ni kiša.

Oskarovac Cage će u novom filmu utjeloviti fiktivnu verziju samog sebe dok očajnički želi ulogu u filmu redatelja Quentina Tarantina, a uz to se privatno bori s mušicama svoje kćeri tinejdžerice i pokušava popraviti njihov odnos. U filmu je pristao glumiti samog sebe jer su mu scenaristi potvrdili da im cilj nije izrugivanje njegova lika i djela, već odavanje počasti njegovim najboljim ulogama.

Jelena Rozga iznenadila sve i otvoreno progovorila o svom ljubavnom statusu: "Nadam se da će uskoro biti poljubaca"