Stekla brojne fanove

Instagram ove zanosne brinete pun je atraktivnih fotki, ali publici hit-showa svidjela se zbog još jednog razloga

Nicol Brekalo (Foto: Instagram) Nicol Brekalo (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicol Brekalo (Foto: Instagram) Nicol Brekalo (Foto: Instagram) Nicol Brekalo (Foto: Instagram) Ljepotice i genijalci, Nicol Brekalo (Foto: Nova TV) Ljepotice i genijalci, Nicol Brekalo (Foto: Nova TV) Nicol Brekalo (Foto: Instagram) Nicol Brekalo (Foto: Instagram) +0 Nicol Brekalo (Foto: Instagram) Galerija

Nicol Brekalo djevojka je koju od ponedjeljka gledamo u novom showu Nove TV ''Ljepotice i genijalci''.

Na programu Nove TV od ponedjeljka je novi show''Ljepotice i genijalci'', koji je u samo dva dana prikazivanja privukao veliku pažnju gledatelja. 

Pogledaj i ovo Nicol Brekalo (Foto: Instagram) Zna što želi! Odlučna ljepotica: ''Nemam baš puno iskustva s dečkima niti su mi oni prioritet, ovo danas nema mi smisla...''

Lijepe natjecateljice već su stekle brojne obožavatelje, kao što su to primjerice Ena Čobanov i Gloria Mudrovčić, o kojima smo već pisali, a sve veći broj pratitelja na Instagramu iz dana u dan ima i Nicol Brekalo. Razlog su njezine atraktivne fotografije koje redovito objavljuje na toj društvenoj mreži. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

na svetu najlepsa pa onda deset mesta prazno <3333

A post shared by Nix,nicis,f. (@nicolbrekalo) on

No gledateljima je jedna od dražih kandidatkinja postala ne samo zbog zanosnog izgleda. 

Naime, zbog postupka prema kandidatu showa Ronaldu Sataiću, publika ovog showa na društvenim mrežama već je proglašava omiljenom natjecateljicom ovog realityja. Naime, nakon što se Ronald predstavio ostalim djevojkama, nijedna nije imala želju postati njegov par, pa je Nicol odlučila da će to biti baš ona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💦💦

A post shared by Nix,nicis,f. (@nicolbrekalo) on

Uvijek nasmijana Nicol studentica je filozofije i religijskih znanosti na jednom te sociologije i latinskog jezika na drugom fakultetu koje paralelno uspješno i redovno studira, a planira još upisati i antropologiju i pedagogiju.

Zna pet stranih jezika iz kojih je išla na brojna natjecanja te su njezini literarni radovi objavljeni u raznim časopisima. Za sebe kaže da je lijepa, pametna, kreativna, zabavna i pozitivna. Hobiji su joj čitanje, ples, savjetovanje prijatelja, šoping i slušanje glazbe.

Više o ljepoticama i genijalcima saznajte na službenoj stranici showa.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Glorija Mudrovčić (Foto: Screenshot Nova TV) Ljepotice i genijalci, Glorija Mudrovčić (Foto: Nova TV) Glorija Mudrovčić (Foto: Privatni album) Glorija Mudrovčić (Foto: Privatni album) +2 Glorija Mudrovčić (Foto: Privatni album) Celebrity Atraktivnu Gloriju opsjedaju porukama na Facebooku i Instagramu, ali ona poručuje: ''Ništa na brzinu''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene