ljubav od malih nogu

Slavnog supruga upoznala je kao klinka, on je zbog nje i djece napustio uspješnu karijeru, a na plaži su ih svi uočili zbog jednog detalja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nico i Vivan Rosberg upoznali su se kao djeca zbog prijateljstva njihovih roditelja, a skupa su od 2003. i vjenčali su se 2014. te imaju dvije kćeri.

Nico Rosberg (35) i njegova supruga Vivian (36) poznaju se od malih nogu, a kako bi se konačno posvetio obitelji, on se 2016. povukao iz Formule 1. 

Pogledaj i ovo showbuzz Slavni 28-godišnjak Kakav kraj ljeta? Poznate face i dalje pristižu na Hvar!

Supružnici trenutno uživaju u francuskom Saint-Tropezu, popularnom mjestu za bogate i slavne. Nico i Vivian su privlačili pozornost na plaži, a s njima su bile i njihove kćeri, Alaia (5) i Naila (4) koje su se odlično zabavljale. 

Ipak, u fokusu je bila prelijepa Rosbergova supruga koja je nosila lepršavu, bijelu haljinu i padala joj je s ramena te davala pogled na njezin dekolte. 

Inače, Nico i Vivian se poznaju od ranog djetinjstva jer su njihovi roditelji prijatelji. Njihov odnos je također započeo prijateljski, a 2003. su započeli ljubavnu vezu koju su okrunili brakom 11. srpnja 2014. u Monacu. 

Sljedeće godine su dobili kćer Alaiu, a 2016. je Rosberg objavio da ide u mirovinu jer se želi posvetiti obitelji. Njegova supruga je 2017. rodila njihovu drugu kćer, Nailu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vivian rosberg (@vivianrosberg)

"Otac sam dvije prekrasne djevojčice i mogu reći da mi je to najbolje iskustvo u životu", rekao je Nico svojedobno.

Podsjetimo, Rosberg je iznenadio javnost kada je pet dana nakon osvajanja naslova prvaka 5 dana objavio bez ikakve prethodne najave da se povlači iz Formule 1. 

"Popeo sam se na vrh svoje planine i odlazim na vrhuncu. Osjećam da radim ispravnu stvar", objasnio je Nijemac onda. Nico je ponovio uspjeg svog oca Kekea Rosberga koji je 1982. osvojo naslov prvaka. 

 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Grupa Hurricane - 4 Celebrity Ovo je Talijan koji je navodno zapeo za oko jednoj od djevojaka iz Hurricanea, a njegov vatreni nastup pravi je hit!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene