uhvatili je na ulici

Ova bogata nasljednica oduvijek je u sjeni slavne sestre, u medijima se ne voli eksponirati, ali fotografi je svejedno prate u stopu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicky Hilton rijetko se eksponira medijima, no to ne znači da ju fotografi redovito ne prate u stopu gdje god da krene.

Modna dizajnerica i poduzetnica Nicky Hilton (37) čitav svoj život živi u sjeni svoje slavne sestre Paris, no iako se na to već navikla, još nije navikla na činjenicu da ju fotografi uvijek prate u stopu. Ovih dana se u New Yorku pojavila u ležernom izdanju, a svi su odmah primijetili da na licu nema trunke šminke što ona nije ni skrivala. 

Pogledaj i ovo showbuzz Ima se, može se Bogataško vjenčanje - jastozi, kavijar, šampanjac i haljina od 77 tisuća dolara

Nicky je na sebi imala bijelu ležernu haljinicu, bijele tenisice te je kosu svezala u rep. Užurbano je šetala ulicama New Yorka dok je telefonirala, a na pažnju fotografa nije se obazirala.

Poduzetnica inače vodi miran obiteljski život i od 2015. godine je u braku s Jamesom Rotschieldom (36) koji potječe iz bogate, poznate obitelji Rothschield. Skupa su od 2011. te imaju kćeri Teddy (3) i Lily-Grace (5), a upoznali su se na svadbi Petre Ecclestone i sada već njezina bivšeg muža Jamesa Stunta.

Zaručili su se u kolovozu 2014., a vjenčali 10. srpnja 2015. u Londonu u Kensington Palace Gardens. Hilton je plijenila pažnju svojom vjenčanicom od 77.000 dolara brenda Valentino Haute Couture. Sestra Paris bila joj je djeveruša, a par je bio na medenom mjesecu u Bocvani.

Nicky iza sebe ima još jedan brak i to s poduzetnikom Toddom Meisterom. Njihov brak je na kraju poništen. Naime, bogata nasljednica i Todd prijatelji su iz djetinjstva i vjenčali su se 15. kolovoza 2004. u 2:30 ujutro u Las Vegasu. Brak je poništen tri mjeseca kasnije jer su rekli da se gotovo nikada ne vide pošto često poslovno putuju i istaknuli su da je vjenčanje bilo iz hira.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Instagram) +4 Adriana Lima (Foto: AFP) Celebrity Bivša srpska snaha pokazala novog dečka, svi se pitaju tko je misteriozni muškarac koji je osvojio jednu od najljepših žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene