Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ovom se odgovoru nitko nije nadao!


Čini se da bivši zaručnik glumice Sofie Vergare, Nick Loeb, nije nimalo ljubomoran što ga je njegova bivša draga brzo zaboravila i krenula dalje. Par je prekinuo u svibnju ove godine nakon nekoliko godina veze, a samo par mjeseci kasnije slavna je glumica započela vezu s glumcem Joeom Manganiellom.

Joe Manganiello odmjeravao Sofiu još dok je bila u vezi!

Slavna glumica prekinula zaruke: 'Smatramo da je tako najbolje'

Vezani članci Chrissy Teigen, Jessica Alba Tko je s kime pio, plesao, tko je koga hranio: Pogledajte kako su se zvijezde zabavljale kad su se kamere ugasile Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Profimedia) Ona se njemu oduvijek sviđala, ali bila je zauzeta: Kad ju je napokon osvojio, kleknuo je 6 mjeseci kasnije!

Neki bi pomislili da je Sofia (pre)brzo našla zamjenu, no čini se da Nicku to nimalo ne smeta. Kako piše E!Online, kad su Nicka novinari upitali kako komentira novu vezu svoje bivše zaručnice, Loeb je odgovorio: 'Joe je jako zgodan. Pretpostavljam da sam žensko, da bih i ja želio biti s njim u vezi!'

Ovaj odgovor nitko nije očekivao...

Podsjetimo, Sofia je objavu o njihovom prekidu sama objavila na društvenoj mreži kako bi spriječila neistinite medijske natpise o njihovom odnosu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook