Svađa ili dobra gluma

Svi se pitaju isto – jesu li cure ovo planirale?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicki Minaj prozvala voditeljicu Miley Cyrus usred govora na MTV VMA, a svi se pitaju jesu li to planirale ili se dogodilo spontano?

Sinoć je u Los Angelesu održana još jedna MTV-jeva dodjela video nagrada, a osim toga tko je osvojio koju nagradu, priča se i o okršaju voditeljice Miley i Nicki Minaj. No, njihova priča počinje puno prije same dodjele nagrada.

Pogledaj i ovo showbuzz Ipak prijateljice Opovrgnule sve tračeve: Svima su začepile usta!

Baš kao što se i očekivalo, najviše MTV VMA osvojila je mlada Taylor Swift

Nicki Minaj prošli je mjesec kritizirala MTV što su je maknuli iz nekih kategorija. Na svom je Twitter profilu pisala poruke o svojoj frustraciji da njezina 'Anaconda' nije nominirana za najbolju koreografiju i video godine jer 'ne slavi mršavice'

Kamere snimile nezgodan trenutak: 'Oprostite, grudi su mi vani'

'Ako stvari činiš otvorena srca i pristupaš im s ljubavlju, ja bih te čula i poštovala tvoju izjavu. Ali nemam poštovanja za izjavu koja je došla iz ljutnje i bijesa. I nije to ljutnja kao: 'Hej ljudi, ljuti me nešto što je u principu veća priča'. Radi se o tebi. Ne želim zvučati kao kučka, ali to je kao: 'Eh, nisam dobila nominaciju...'. Ako želiš dati do znanja da je to imalo veze s rasom, postoji način da se to napravi. Nemoj sve okrenuti da izgleda kao da se samo o tebi radi. Reci: 'Ovo je razlog zašto mislim da je važno da budeš nominiran. Svugdje postoje cure s ovim tipom tijela', rekla je nedavno Miley za New York Times, no Nicki joj nije ostala dužna – i to pred svima. Nicki očito nije bila nimalo impresionirana njezinom nedavnom izjavom pa je sve iz sebe izbacila na sinoćnjoj dodjeli

 

 

'Ova kučka imala je puno toga za reći o meni neki dan u medijima. Miley, što ima', rekla je Nicki primajući nagradu, a Miley je ostala zatečena.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene