Objasnila sve

VIDEO Nicki 'skinula' Kim: ONE seksi fotke više nećemo gledati isto!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Golišave fotografije dobile skroz novi smisao.

Nicki Minaj bila je gošća u Saturday Night Live showu u kojem je publiku nasmijala svojim oponašanjem Kim Kardashian. Slavna se reperica pojavila u ulozi slavne pripadnice obitelji Kardashian te je pred svima progovorila o svojim golišavim fotografijama.

Pogledaj i ovo showbuzz Baš tragična priča... Preminuo je u dobi od samo 33 godine, a svjetsku slavu ostvario je u filmu po kojem ga sigurno svi znate

'Cijelu tu stvar su svi krivo interpretirali. Niti na jednoj od fotografija nema pozadine te nedostaje kontekst. S pravilnom pozadinskom fotografijom to je u stvari samo obavijest ženama da rade redovite preglede kod ginekologa', objasnila je 'Kim'.

Pogledajte video i saznajte objašnjenja za sve ostale golišave fotografije koje su prije nekoliko tjedana zaludile svijet.

Nicki je nakon velikog hita 'Anacona' ponovno krenula u osvajanje top lista s pjesmom 'All Things Go'. Upravo je u toj pjesmi progovorila o svojoj prošlosti, najviše o abortusu koji je imala s 15 godina.

Slavna reperica u novoj je pjesmi progovorila o svojoj prošlosti

Nicki je ranije najavila kako je to 'najemocionalnija' pjesma na albumu. Na današnji je dan poznata reperica proslavila 32 rođendan

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene