Što vi mislite?

Neki joj vjeruju, a neki su jako skeptični! Nicki Minaj objavila da je u vezi s Eminemom

Nicki Minaj (Foto: Profimedia) Nicki Minaj (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Nicki Minaj (Foto: Profimedia) Nicki Minaj (Foto: Getty Images) Nicki Minaj (Foto: Getty) Nicki Minaj (Foto: Getty) Nicki Minaj (Foto: Getty Images) +0 Nicki Minaj (Foto: Getty) Galerija

Slavni reper još se nije oglašavao, dok je Nicki Minaj na svom Instagramu obožavateljima u komentarima napisala da se viđa s Eminemom.

Reperica Nicki Minaj ostavila je obožavatelje, ali i američke medije, u nevjerici. Naime, na svom je Instagramu objavila da se viđa s Eminemom. Nakon što je objavljena njezina nova pjesma "Big Bank", Nicki se u objavi na Instagramu dotakla pjesme slavnog repera pa ju je jedan od obožavatelja pitao viđa li se s Eminemom.

Pogledaj i ovo Nicki Minaj - 2 zamalo pokazala previše Veliki otvor na dekolteu stvorio joj je neočekivane probleme, bujne grudi jedva je zadržala na mjestu!

"Da", odgovorila je Nicki kratko. U rekordnom vremenu vijest je obišla društvene mreže, ali i medije. Neki su skeptični i smatraju da se radi o triku za privlačenje medijske pažnje, pogotovo zato što nikom nije jasno otkud njih dvoje i koliko romansa traje. Eminem se o romansi nije oglašavao.

 

#BIGBANK OUT NOW!!!!!! @yg @2chainz @bigsean Told’em I met Slim Shady. Bagged a EM!!!

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene