Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nicki Minaj i Taylor Swift putem Twittera izrazile su svoje mišljenje.


Objavljene su nominacije za MTV Video Music Awards nagrade, a nova pjesma pjevačice Taylor Swift nominirana je za video godine. I dok se Taylor odmah zahvalila svima putem Twittera, na istoj je društvenoj mreži svoje nezadovoljstvo izrazila i reperica Nicki Minaj koja smatra da je nominaciju trebao osvojiti njezin video za pjesmu 'Anaconda'.

Vezani članci Rita Ora i Juraj Zigman Nicki Minaj, Rita Ora, Christina Agulera dijele ljubav prema našem uspješnom modnom dizajneru! Slika nije dostupna DAN NEZAVISNOSTI Hrvatske zvijezde nemaju ovakav ponos

Nicki je napisala da je njezin video mogao biti nominiran samo da je ona druge rase te na pozornici promovira mršavost. Taylor joj je i odgovorila, ali na lijep način.

'Nisam nikada učinila ništa, osim voljela te i podržavala. Nije lijepo što huškaš žene, jedne protiv drugih.' Nicki joj je na to odgovorila kako očito nije dobro pročitala njezine tweetove te kako nije uopće mislila na nju.

Tračevi ne prestaju: 'Moglo bi biti i puno gore, ali ja bi i dalje bio s njom'

'Ako pobijedim, molim te dođi na pozornicu sa mnom. Pozvana si na bilo koju, na kojoj sam i ja', odgovorila joj je mlada pjevačica Swift.

'Nije da nisu shvatili moju poantu, nego su ju željeli ocrniti. Ništa što sam rekla nema veze s Taylor. Bijeli mediji i njihove taktike. Tako tužno', osvrnula se Nicki na medije.

Video "Anaconda" nakon objave oborio je Vevo rekord, s 19,6 milijuna pregleda u samo 24 sata, no čini se da se obožavateljima ipak više svidio spot za pjesmu 'Bad Blood'.