Kakva kraljica

Svaka čast! Nicki Minaj napravila potez kojim će posramiti brojne kolege!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hip-hop zvijezda čula je kako njeni obožavatelji traže pomoć oko plaćanja fakulteta - a ostatak priče je prilično sjajan.

Počelo je natjecanjem na Twitteru, putem kojeg je Nicki Minaj pozvala obožavatelje da joj se pridruže na dodjeli Billboard Music Awardsa u Las Vegasu, a završilo se sjajnim vijestima za brojne studente.

Pogledaj i ovo showbuzz Jako nezgodno Jedan krivi pokret i pokazale bi previše: Najriskantnija izdanja i previsoki prorezi o kojima se pričalo

U subotu navečer, velika zvijezda hip-hopa Nicki Minaj obratila se svojim obožavateljima putem Twittera. Rekla im je da "tweetaju" pomoću #NickiBBMAs kako bi dobili priliku da joj se pridruže u Las Vegasu na Billboard Music Awardsu 21. svibnja ili da je prate u studiju tijekom snimanja.

Zatim, kada je jedan od njezinih obožavatelja zatražio da im Minaj plati školarinu, situacija je postala zanimljiva. Pristala je sve platiti slučajno odabranim obožavateljima, od školarine do ljetnih tečajeva te knjiga i drugih potrepština.

Neki od njezinih obožavatelja zatražili su pomoć i oko svojih studentskih zajmova. A Nicki je pristala. Ipak, zatražila je da joj dokažu da imaju visok prosjek ocijena.

Minaj je tako pristala izvući desetke tisuća dolara kako bi pomogla više od desetak svojih odanih obožavatelja - a ako to nije bilo dovoljno, složila se da će oživjeti Twitterov natječaj "za mjesec ili dva",piše Daily Beast.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene