Postoji razlog za sve

Sve donedavno hodao je s ovom zapuštenom bradom, a sad se vratio starom izgledu zbog kojeg je i postao zvijezda!

Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) IMDB 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) +1 Nick Nolte (Foto: Profimedia) Galerija

Nick Nolte snimljen je na setu novog filma u kojem će glumiti beskućnika. Posljednjih nekoliko puta imao je zapuštenu bradu, no sad je pokazao novi izgled.

Glumac Nick Nolte (80) posljednjih nekoliko godina nije se pojavljivao u javnosti,  no sad se vraća glumi u novom filmu ''Rittenhouse'', u kojem će nositi ulogu beskućnika. Zbog nje je posljednjih puta snimljen s dugom i zapuštenom bradom, no nakon snimanja scena za koje je bila potrebna, nekadašnji miljenik žena ponovno se obrijao i zasjao u potpuno novom svjetlu.

Pogledaj i ovo Nick Nolte (Foto: Profimedia) kao djed božićnjak Jedan od nekad najpoželjnijih muškaraca danas je neprepoznatljiv, teško ćete na prvu pogoditi o kome je riječ!

U novom filmu Nolte glumi beskućnika koji sklapa neobično prijateljstvo s mladićem kojeg glumi Dharon E. Jones.

Nolte iza sebe ima bogatu filmsku karijeru. Prvu glumačku ulogu dobio je u televizijskoj mini-seriji "Rich Man, Poor Man", a u cijeloj se svojoj karijeri pojavio u više od 40 filmova. Među njegovim najpoznatijim filmovima definitivno su "Tanka crvena linija", "Rt straha", "Grad zločina" i "Dubina", a vrhunac slave postigao je 1990-ih, kada su ga obožavatelji i kritika zasipali i komplimentima i nagradama.

Iako mu je karijera bila blistava, Nickov život nije prošao bez turbulencija.

Davne 1965. bio je uhićen zbog krivotvorenja dokumenata i preprodaje istih, a dobio je i 45 godina zatvora te novčanu kaznu od 75.000 dolara. Iako to zvuči zastrašujuće, glumac se uspio izvući od služenja kazne jer je presuda na kraju bila odbačena. Ipak, kaznili su ga tako da mu je oduzeta mogućnost služenja u ratu i vojsci, a kako mu se kao mladiću činilo da mu je dužnost sudjelovati u Vijetnamskom ratu, zbog te kazne nije mogao ostvariti taj svoj san. Priznao je da je zbog toga mislio da je lošiji od drugih te da je osjećao kako nije dao obol svojoj domovini.

Ni na ljubavnom planu mu nije bilo dosadno, pa se tako ženio čak četiri puta, a ima i dvoje djece.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene