fućkaš sport!

Teniski plejboj koji je varao našu sportašicu šokirao izjavom o avanturama s obožavateljicama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nick Kyrgios je tvrdio da bi sve učinio za rođenu Zagrepčanku Ajlu Tomljanović, ali valjda u to nije spadala vjernost.

Tenisač Nick Kyrgios (25), koji više privlači pozornost razuzdanim ponašanjem nego igrom, šokirao je javnost svojim priznanjem. 

Pogledaj i ovo Ajla Tomljanović poput supermodela Lijepa hrvatska tenisačica pozirala za časopis Vogue: "Wow, još uvijek ne mogu vjerovati!"

Naime, Australac je tijekom Fortnite streama rekao kako redovito spava sa svojim obožavateljicama kada nije u vezi. Nick je tu informaciju podijelio tijekom razgovora u kojem su mu pratitelji mogli postaviti bilo koje pitanje. 

Kyrgios, koji je nedavno prekinuo s ruskom tenisačicom Annom Kalinskayom, a bio je i s našom tenisačicom Ajlom Tomljanović, pohvalio se svojim seks avanturama. 

Nicka su pitali bi li spavao s obožavateljicom i on je odgovorio potvrdno. "Da budem ozbiljan, ako nisam u vezi, to se događa na tjednoj bazi", otkrio je. Ispričao je i da mu je jedna obožavateljca privukla pozornost dok je igrao meč protiv Švicarca Rogera Federera. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Always good to have a laugh with muzz

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os) on

"Htio sam je izvesti na piće", rekao je Australac. Njegova sad već bivša djevojka Kalinskaya nedavno je progovorila o njihovom odnosu nakon prekida. "Prekinuli smo. Nismo prijatelji. Razumijem da ste mu prijatelji i to je u redu, ali neću razgovarati o njemu", ispričala je za australske medije. 

"Bez obzira na to što prolazite, nemojte dopustiti nikome da vas slomi, budite jaki i nemojte izgubiti svoje ja", savjetovala je ruska tenisačica.

Inače, Nick i Ajla, australska Hrvatica i rođena Zagrepčanka, prekinuli su prvi put 2017., a onda su opet obnovili vezu prošle godine, no ona ga je ostavila nakon što ju je ponovno prevario. Kamere su ga uhvatile prvi put u zabavi s drugim tenisačicama, pa opet kasnije u ženskom društvu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dear Santa is it too late to say sorry 🙊

A post shared by 🌖 (@ajlatom) on

Nepopravljivi Kyrgios je izjavljivao da bi sve učinio za 27-godišnju Tomljanović, no čini se da u to ne ubraja vjernost. Nicka su povezivali i s Beatrice Bouchard, sestrom kanadske tenisačice Genie Bouchard.

Osim po turbulentnom ljubavnom životu i ludim provodima, Kyrgios je poznat i po bezobraznom ponašanju na teniskom terenu. Često izvrijeđa suce, a ponekad ih gađa lopticama. 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene