Nick Kyrgios je tvrdio da bi sve učinio za rođenu Zagrepčanku Ajlu Tomljanović, ali valjda u to nije spadala vjernost.

Galerija


Tenisač Nick Kyrgios (25), koji više privlači pozornost razuzdanim ponašanjem nego igrom, šokirao je javnost svojim priznanjem. 

Vezani članci Ajla Tomljanović i Nicholas Kyrgios (FOTO: Instagram) Oprostila mu razuzdane noći: Naša bivša tenisačica vratila se "zločestom" dečku

Naime, Australac je tijekom Fortnite streama rekao kako redovito spava sa svojim obožavateljicama kada nije u vezi. Nick je tu informaciju podijelio tijekom razgovora u kojem su mu pratitelji mogli postaviti bilo koje pitanje. 

Kyrgios, koji je nedavno prekinuo s ruskom tenisačicom Annom Kalinskayom, a bio je i s našom tenisačicom Ajlom Tomljanović, pohvalio se svojim seks avanturama. 

Nicka su pitali bi li spavao s obožavateljicom i on je odgovorio potvrdno. "Da budem ozbiljan, ako nisam u vezi, to se događa na tjednoj bazi", otkrio je. Ispričao je i da mu je jedna obožavateljca privukla pozornost dok je igrao meč protiv Švicarca Rogera Federera. 

"Htio sam je izvesti na piće", rekao je Australac. Njegova sad već bivša djevojka Kalinskaya nedavno je progovorila o njihovom odnosu nakon prekida. "Prekinuli smo. Nismo prijatelji. Razumijem da ste mu prijatelji i to je u redu, ali neću razgovarati o njemu", ispričala je za australske medije. 

"Bez obzira na to što prolazite, nemojte dopustiti nikome da vas slomi, budite jaki i nemojte izgubiti svoje ja", savjetovala je ruska tenisačica.

Inače, Nick i Ajla, australska Hrvatica i rođena Zagrepčanka, prekinuli su prvi put 2017., a onda su opet obnovili vezu prošle godine, no ona ga je ostavila nakon što ju je ponovno prevario. Kamere su ga uhvatile prvi put u zabavi s drugim tenisačicama, pa opet kasnije u ženskom društvu.

Nepopravljivi Kyrgios je izjavljivao da bi sve učinio za 27-godišnju Tomljanović, no čini se da u to ne ubraja vjernost. Nicka su povezivali i s Beatrice Bouchard, sestrom kanadske tenisačice Genie Bouchard.

Osim po turbulentnom ljubavnom životu i ludim provodima, Kyrgios je poznat i po bezobraznom ponašanju na teniskom terenu. Često izvrijeđa suce, a ponekad ih gađa lopticama. 

Severina pobudila zanimanje obožavatelja novom objavom, optužili ju da je nepristojna zbog jednog detalja