Prouzročio je bol cijeloj obitelji.


Iako je  Nick Gordon, usvojeni sin Whitney Houston, kriv za smrt njezine kćerke Bobbi Kristine, sud je odredio kako neće ići u zatvor, ali će morat isplatiti odštetu od 36.250.000 dolara.

Vezani članci Slika nije dostupna Prekinuo jedan od najkontroverznijih parova ikad! Slika nije dostupna Ponosno objavila: 'Zaručena sam!'

Tada 22-godišnja Bobbi preminula je šest mjeseci nakon što je pala u komu u siječnju 2015. godine. Nick je naime optužen je da joj je dao smrtonosni koktel lijekova te je bio prisutan kada je djevojka pronađena bez svijesti. Inače, Nick je bio u vezi sa Bobi Kristinom, a bili su i zaručeni.

"Teško je odrediti koliko vrijedi nečiji život. Puno faktora ovosi. Optuženi mora vratit novac koji je krao s računa pokojnice, mora podmiriti sve troškove koji su nastali tijekom Kristininog šestomjesečnog boravka u bolnici, ali većina odštete odnosi se na duševnu bol i patnju kroz koju je obitelj Houston prošla zbog Gordona", objasnio je sudac. Nick ,koji se sumnjičio i za smrt Whitney Houston, opet se nije pojavio na sudu, a izvor blizak njemu kaže kako i dalje tuguje za zaručnicom i da je u lošem psihičkom stanju.