Izbrisao ime

Ovako je odlučio kazniti bivšu – želi je zaboraviti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Video na Instagramu pravi je dokaz!

Na Internetu je osvanu video na kojem se vidi da je Nick Cannon napravio veliku promjenu. Bivši muž slavne pjevačice Mariah Carey do nedavno je imao njezino ime tetovirano preko cijelih leđa, no sada to više nije tako.

Pogledaj i ovo Mariah Carey - 2 top ili flop! Što to Mariah ima na sebi? Pogledajte haljinu koja je gotovo otkrila i njezine najintimnije dijelove tijela!

Iako tetovaža još nije gotova, na njegovim leđima više ne piše Mariah već se nazire križ. Što će to na kraju biti, možemo samo nagađati, no očito je da je odlučio zaboraviti bivšu suprugu.

 
Loading

@nickcannon is going Hard tonight!! Man this is the Best way to celebrate your birthday at Playhouse!! #PlayhouseHW #PlayhouseThursday #NickCannonBirthdayCelebration

View on Instagram

Slavna pjevačica tražiti će stručnu pomoć kako bi preboljela ljubavne jade!

Pjevačica se teško nosi s prekidom i rastankom od Nicka Cannona. Iako papiri za razvod još nisu gotovi, par više ne živi zajedno.
Mariah je toliko loše da njezini bliski prijatelji kažu kako postoji velika mogućnost da će pjevačica potražiti stručnu pomoć u nekoj klinici.
Kako navodi OK Magazin, Mariah trenutno nije sposobna brinuti ni o svojoj djeci jer se nalazi u emotivnom kaosu.

Pjevačica smatra kako je kriva za neuspjeh u braku i nalazi se na rubu. Oni koji je poznaju kažu kako nije raspoložena za rozgovo, kako je blijeda i podbuhla.

Čini se kako jedinu utjehu nalazi u poslu i često objavljuje svoje slike uz koje samo napiše 'proba'. Navodno se sprema za turneju koja bi sljedećeg mjeseca trebala započeti u Japanu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene