Glumci serije "Good doctor" Nicholas Gonzales i Christina Chang pozdravili su gledatelje na hrvatskom jeziku.

Galerija


Popularna i nagrađivana američka serija ''Good Doctor'', koja se trenutačno emitira na Novoj TV, odmah je osvojila i hrvatsku publiku.

Vezani članci Arija Rizvić (Foto: Facebook) Nju zovu na spojeve, a za njega ispituju njegovog brata: Koliko ih je promijenilo pojavljivanje u hit-seriji? Marko Todorović (Foto: NOVA TV) Jedan od članova televizijske obitelji Krpan otkrio nam je boje li ga se žene zato što je poznat

Na nedavno održanom televizijskom festivalu u Monte Carlu serija je osvojila nagradu publike, a ekipa IN magazina razgovarala je s Nicholasom Gonzalezom, koji glumi doktora Neila Melendeza, i Christinom Chang, koja je utjelovila doktoricu Audrey Lim.

Glumci su novinarki Ivani Nanut otkrili da se katkad tijekom snimanja scena dogodi da statist na operacijskom stolu zaspi: ''I zahrče, istina je. Dogodilo nam se to u zajedničkoj sceni. Statisti često leže u krevetu satima pa kako to katkad može biti opuštajuće, dogodi se i da zahrču'', priznao je Nicholas, čiji su otac i brat kirurzi pa mu oni uvelike pomažu razjasniti medicinske termine pojedinih operacija.

''Često se čujemo i razgovaramo o detaljima današnje scene u operacijskoj dvorani. Brat i otac su ponosni, ali i malo ljubomorni jer nisam morao studirati medicinu.''

Christina je pak otkrila kako ona često ''gugla'' određene medicinske pojmove: ''Na setu je s nama medicinska konzultantica. Ona je ta koja nas uči baratati instrumentima, ali i mi često guglamo kako izgledaju pojedine operacije'', rekla je Christina, koja kaže da nema nikakve sličnosti s likom koji glumi.

U seriji ''Good Doctor'' jedan je od glavnih likova mladi kirurg Shaun Murphy, autistični genij. I Christina i Nicholas imaju dobre prijatelje samohrane roditelje čiji su djeca autistična. ''To je jedan od razloga zbog kojih je ova serija univerzalna.'' Razgovor s Nicholasom i Christinom pogledajte u IN magazinu u utorak, 9. srpnja.

Dotad pogledajte kako su glumci omiljene serije pozdravili publiku u Hrvatskoj.