Otela mu show?!

Ni pola godine nakon provokativnog nastupa - Ne može joj oprostiti!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Miley Cyrus i Robin Thicke imali su nezaboravni nastup na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards u kolovozu prošle godine. No, izgleda kako se ni nakon pola godine prašina još uvijek nije slegnula.

Robin Thicke je navodno još uvijek bijesan na vragolastu 21-godišnju Miley Cyrus koja je svijet zapanjila svojim promiskuitetnim nastupm na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards prije pola godine.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus jeste li i vi primijetili? Evo zašto se već danima ne prestaje pričati o jednom dijelu tijela Miley Cyrus, a stručnjaci su sada otkrili i njezinu tajnu!

Robin tvrdi kako je pjevačica prešla svaku mjeru dirajući ga onim ogromnim spužvastim prstom, piše Us Weekly.

Što Madonna može naučiti od Miley Cyrus?

'Robin je ljubomoran na karijeru Miley Cyrus koja je nakon tog nezaboravnog nastupa krenula uzlaznom putanjom', izjavio je izvor blizak Robinu. 'On smatra kako je Miley svojim nastupom otela cijeli show samo za sebe'.

Odmah nakon nastupa, 36-godišnji pjevač je iskritiziran zbog činjenice kako je dovoljno star da zna privući pažnju na sebe i na druge načine, a ne na račun mlade djevojke koja se vrtila oko njega.

No, Robin je cijelo vrijeme, nimalo kavalirski, tvrdio kako je Miley kriva za sve što se dogodilo na pozornici iako je jednom prilikom čak priznao da je znao što će se dogoditi.

'Prije izlaska na pozornicu rekli su mi kako će Miley skinuti odjeću sa sebe i tako plesati okolo', izjavio je u studenom prošle godine.

Priznao je i kako mu je taj nastup donio popularnost koju ranije nije imao i kako sad za njega zna cijeli svijet.

'Svi znaju tko sam zahvaljujući tome što sam dopustio Miley Cyrus da twerka ispred mene na MTV-jevoj dodjeli nagrada. Proveo sam cijelu karijeru ponašajući se kao gentleman, nikad nisam učinio ništa kontroverzno', zaključio je Robin koji očito još uvijek ne zna kakav bi stav zauzeo prema svojoj kolegici iz svijeta glazbe.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene