Svi na tekmi

Bunda, resice i visoke pete - Andrejin izbor i za vaterpolo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Atrakitvni hrvatske vaterpolski reprezentativci na prvu su utakmicu nove sezone FINA Svjetske lige privukli brojne gledatelje među kojima su se isticale brojnepoznate osobe.

Ispunjen bazen Mladosti u Zagrebu bio je premalen za sve ljubitelje ovog vodenog sporta, a naši su reprezentativci u napetoj utakmici osvojili bod u borbi s Grčkom.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus (Foto: Instagram) Subotnji izlazak Da su ju dečki vidjeli, zaboravili bi na loptu: Nives Celzijus stigla na vaterpolo utakmicu u seksi izdanju

Na bazenu Mladosti u utakmici i vaterpolistima uživale su i brojne osobe iz društvenog života poput Hrvatske poput gradonačelnika Zagreba Milana Bandića, pjevačice Magazina Andreje Šušnjare, mlade pjevačice Petre Kovačević, bivše Miss Hrvatske Ivane Ergić... i brojni drugi.

Mystique party - Andrea zagrijala splitsku noć - Minica obavezna!

Vaterpolo utakmice posljednjih su mjeseci sve posjećenije, atrakitvni popratni sadržaji pravo su osvježenje, a performerice iz plesne grupe First Entertainment dodatno su zagrijale atmosferu na bazenu Mladosti na oduševljenje brojnih posjetitelja.

'Odlično sam se zabavila. Iako su dečki dobro namučili moje živce uživala sam u odličnoj utakmici. Vaterpolo je zaista atraktivan i ugodan oku. Čestitam na pobjedi!', izjavila je glazbenica Andreja Šušnjara.

'Iako smo osvojili samo bod u utakmici, sretni smo da su naši navijači ispunili tribine bazena Mladosti. Posljednjih tjedana kampanjom Hrvatska voli vaterpolo nastojimo se približiti javnosti i pozvati ih na praćenje ovog zaista atraktivnog sporta. Navijači i publika na tribinama naši su suigrači i najbolja nagrada su nam osmijesi na njihovim licima!', izjavio je reprezentativac Paulo Obradović. Najveća hrvatska drogerija KOZMO nagradila je najsretnije a vaterpolo reprezntativci navijače su pozvali na iduću utakmicu koja se igra 14. siječnja protiv opasnog rivala Mađarske.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene