Glumica Andrea Louise Riseborough za 76. Festival u Veneciji odabrala je riskantnu haljinu.

Galerija


37-godišnja britanska glumica imala je malo većih problema na venecijanskom crvenom tepihu.

Vezani članci Alina Baikova (Foto: Profimedia) Visoki prorez odao malu tajnu zanosne Ukrajinke – ispod haljine nije nosila donje rublje Neelam Gill (Foto: Profimedia) Svojim je izgledom zaludila slavnog pjevača, a sada se pojavila u opako seksi haljini bez donjeg rublja

Riječ je o Andrei Louise Riseborough koja je svoj holivudski debi imala 2006. godine u filmu "Venus", no do dan danas nije ušla među holivudsku elitu A-liste.

A u takvim slučajevima često smo svjedoci da se osoba posluži očajnim mjerama kako bi na određenim događanjima svu pozornost privukla na sebe.

Upravo je to bio slučaj s glumicom koja je bila jedna od gošća 76. Festivala u Veneciji na kojem je predstavila svoj novi film "Zero, Zero, Zero".

Naime, plavokosa glumica uskočila je u golišavu, tirkiznu haljinu kojom je istaknula dekolte, leđa, ali i međunožje, što možda je, možda nije planirala, no kako god bilo, dogodilo se.

Ipak, Andrea se nije dala smesti nezgodom, pa je nastavila rado pozirati okupljenim fotografima, a vjerujemo kako će nakon ovih fotografija veći dio javnosti saznati za nju.

Pjevačica izgubila život u prometnoj nesreći, njezina posljednja objava na Instagramu ledi krv u žilama