Nevena Božović se na otvorenju ovogodišnjeg Eurosonga pojavila odjevenu u haljinu kakvu je nosila i Danijela Martinović.

Galerija


Prije prve finalne večeri ovogodišnjeg Eurosonga koji se održava u izraleskom Tel Avivu svi su sudionici imali priliku, već tradicionalno prošetati narančastim tepihom, gdje su pozdravili brojne okupljene obožavatelje i fotoreportere te im se predstavili.

Vezani članci Damir Kedžo Kedžo se oglasio o otkazivanju Eurosonga gdje je trebao predstavljati Hrvatsku, fanovi našli način da ga utješe Franka Batelić Franka zablistala u haljini s prorezom, a svi se pitaju kako je moguće da izgleda tako dobro nakon poroda

Među njima se posebno isticala 24-godišnja predstavnica susjedne nam Srbije Nevena Božović, čija je crna haljina s kapuljačom neodoljivo podsjetila na već jednu viđenu i to na Eurosongu 1998. godine.

Podsjećamo, u gotovo identičnoj haljini te je godine na Eurosongu nastupila naša pjevačica Danijela Martinović te s pjesmom "Neka mi ne svane" osvojila visoko peto mjesto, zahvaljujući upravo jednostavnom ali efektnom nastupu i odličnoj interpretaciji.

Nevenu Božović ćemo gledati već u prvoj polufinalnoj večeri, a svoj ulazak u finale Eurosonga pokušat će izboriti pjesmom "Kruna". Od susjednih zemalja, osim Srbije, prve eurovizijske večeri ćemo gledati i predstavnike Slovenije Zalu Kralja i Gašpera Šantla te D mol iz Crne Gore.

Još jedna proslava Maje Šuput i Nenada Tatarinova: ''Mužiću, čini se da ćemo još jednu tortu morati rezati!''