"Plastic & Proud"

Ciganović u britanskoj emisiji otkrio: "U srednjoj sam postao anoreksičan i bulimičan"

Neven Ciganović (Screenshot: Video) Neven Ciganović (Screenshot: Video) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Neven Ciganović (Screenshot: Video) Galerija

Neven Ciganović je kao dječak dobio puno kilograma, a tijekom srednje škole odlučio je riješiti taj problem.

Neven Ciganović snimao je prošle godine u Londonu emisiju "Plastic & Proud" koja je pratila njegovu ljubav prema plastičnim operacijama i same pripreme za operaciju nosa, koju je tada obavio u Teheranu kako bi si olakšao disanje. Dogodila se tijekom operacije i komplikacija o kojoj se raspisao cijeli svijet, a koja je uzrokovala dugu i bolnu erekciju. Problem je u konačnici rješen, Neven je prodisao lakše, a postao poznat diljem svijeta. Ovih dana Channel 4 objavio je dio epizode u kojoj je Ciganović bio glavna zvijezda, a tijekom koje otkriva rijetko poznate informacije o sebi.

Pogledaj i ovo Neven Ciganović Neostvarena želja Iskreni intervju Nevena Ciganovića: ''Žao mi je što nisam završio medicinu, definitivno mogu asistirati bilo kojem doktoru''

"Kada mi je bilo devet, imao sam problem s koljenima i nisam mogao vježbati, kao rezultat toga postao sam debelo dijete, dobio sam na težini. U srednjoj školi želio sam smršavjeti pa sam postao anoreksičan i bulimičan te san izgubio jako puno kilograma. Postao sam opsjednut svojim izgledom, imao sam tri operacije nosa, silikone u ustima i dvaput sam radio jagodice", pričao je Ciganović. "Želim zaustaviti starenje. Želim izgledati kao 47-godišnjak zauvijek", dodao je svoj krajnji cilj.

U videu je gostovala i njegova prijateljica Sanja, koja je otkrila da je kao mladić bio dosta samozatajan i introvertan. Posjetio je u Londonu i liječnika, a potom se zaputio na operaciju u Teheran.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene