Neven Ciganović je kao dječak dobio puno kilograma, a tijekom srednje škole odlučio je riješiti taj problem.

Galerija


Neven Ciganović snimao je prošle godine u Londonu emisiju "Plastic & Proud" koja je pratila njegovu ljubav prema plastičnim operacijama i same pripreme za operaciju nosa, koju je tada obavio u Teheranu kako bi si olakšao disanje. Dogodila se tijekom operacije i komplikacija o kojoj se raspisao cijeli svijet, a koja je uzrokovala dugu i bolnu erekciju. Problem je u konačnici rješen, Neven je prodisao lakše, a postao poznat diljem svijeta. Ovih dana Channel 4 objavio je dio epizode u kojoj je Ciganović bio glavna zvijezda, a tijekom koje otkriva rijetko poznate informacije o sebi.

Vezani članci Kim Verson (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Nismo je dugo vidjeli: Kim Verson u zanimljivom društvu pratila modnu reviju Snježane Mehun Neven Ciganović (Foto: Instagram) Cigi nadmašio samog sebe pa postao zvijezda pornosajma: Od ovih fotki ostat ćete bez teksta...

"Kada mi je bilo devet, imao sam problem s koljenima i nisam mogao vježbati, kao rezultat toga postao sam debelo dijete, dobio sam na težini. U srednjoj školi želio sam smršavjeti pa sam postao anoreksičan i bulimičan te san izgubio jako puno kilograma. Postao sam opsjednut svojim izgledom, imao sam tri operacije nosa, silikone u ustima i dvaput sam radio jagodice", pričao je Ciganović. "Želim zaustaviti starenje. Želim izgledati kao 47-godišnjak zauvijek", dodao je svoj krajnji cilj.

U videu je gostovala i njegova prijateljica Sanja, koja je otkrila da je kao mladić bio dosta samozatajan i introvertan. Posjetio je u Londonu i liječnika, a potom se zaputio na operaciju u Teheran.