Vijest o Nevenu Ciganoviću zaintrigirala je i svjetske medije.


Bolna ispovijest Nevena Ciganovića neki dan preplavila je domaće medije. A nije dugo trebalo da Ciganović zbog vlastitog problema osvane i na naslovnici Daily Maila. Britanski tabloid objavio je priču o Nevenu koji je njihovu pažnju prizvao neobičnom reakcijom na opću anesteziju. "Ovisnik o plastičnim operacijama završio je s trajnom erekcijom nakon što je otišao na operaciju nosa", piše Daily Mail.

Vezani članci Kim Verson (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Nismo je dugo vidjeli: Kim Verson u zanimljivom društvu pratila modnu reviju Snježane Mehun Neven Ciganović (Foto: Instagram) Cigi nadmašio samog sebe pa postao zvijezda pornosajma: Od ovih fotki ostat ćete bez teksta...

Dalje se pak navodi da je stilist snimao dokumentarac o plastičnoj kirurgiji te je uslijed operacije primio anesteziju nakon čega mu je dijagnosticiran prijapizam. Riječ je o iznimno rijetkoj i neugodnoj nuspojavi koja se manifestira neželjenom, dugom i bolnom erekcijom koja nije povezana sa seksualnom željom.

Britanski tabloid piše i da se Ciganović trenutno oporavlja u Beogradu, a u članku se prenosi i Ciganovićeva izjava u kojoj on objašnjava da ne smije piti analgetike zbog čega trpi strašne bolove. "Ciganović je imao više od desetak plastičnih operacija, uključujući tri na nosu kao i korekcije na usnama, trbuhu i bradi. Tijelo mu je prekriveno tetovažama, ali on smatra da će posljednja operacija nosa, kojom će se riješiti devijacije septuma, popraviti njegov izgled dovoljno da stekne međunarodnu slavu", zaključuje se u članku kojeg možete u cijelosti pročitati OVDJE.