Samopouzdani Neven objavio je golišavu fotografiju svoje guze u rano jutro. Njome je obožavateljima poželio dobro jutro.


Neven Ciganović pokazao je sve na društvenim mrežama. Samopouzdani Neven objavio je fotografiju svoje istrenirane guze, a tijelo prepuno tetovaža odmah je privuklo pozornost njegovih obožavatelja.'Ostajem budan do kasno svake noći, i ujutro shvatim da je to bila loša ideja', napisao je Ciganović uz svoju fotografiju.

'Koketiram sa seksualnim aluzijama koje su svih zainteresirale'

Vezani članci Neven Ciganović Ciganović ušao u kontroverzni srpski show: "Možda me napadnu jer sam internacionalno poznat po trajnoj erekciji" Neven Ciganović Neven Ciganović bio glavna zvijezda revije Snježane Mehun, svi se čudili što to ima na nogama

'Ovo nije prvi put da sam pokazao rit na društvenim mrežama, ali je drugačiji kontekst ovaj put. Nedavno sam rit pokazao i u realityju u kojem sam sudjelovao, ali je bilo u drugom kontekstu. Ne vidim ništa strašno u tome', kaže nam Ciganović.

FOTO Bugarka koja konkurira i folk zvijezdama poharala Zagreb

Ipak, reakcije na njegovu golišavost bile su svakakve. 'Bilo je svakakvih reakcija, javili su se neki lažni moralisti, ali većinom su ljudi to podržali jer su shvatili da se radi samo o belfiju osobe koja se dobro osjeća u svom tijelu', zaključio je Cigi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook