Neven Ciganović još se uvijek oporavlja od prijapizma. Najveći problem prestavlja mu odjeća.


Nakon mjesec i pol dana provedenih u Beogradu Neven Ciganović stigao je u Zagreb. U srpskoj prijestolnici oporavljao se od prijapizma, neugodne nuspojave koja ga je zadesila tijekom operacije nosa. Riječ je o trajnoj erekciji koja nema veze sa seksualnom željom.

Vezani članci Kim Verson (Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Nismo je dugo vidjeli: Kim Verson u zanimljivom društvu pratila modnu reviju Snježane Mehun Neven Ciganović (Foto: Instagram) Cigi nadmašio samog sebe pa postao zvijezda pornosajma: Od ovih fotki ostat ćete bez teksta...

"OK sam, iako nisam skroz ozdravio. Boli me kad idem van i kad se moram stegnuti u usku odjeću. Ne mogu nositi suknju. I trenirka je uska odjeća. I rublje me steže. Odjeća me dosta sputava i imam osjećaj da mi svi bulje u međunožje. Izbjegavam gužve da me netko ne bi dolje povrijedio", izjavio je Ciganović za 24 sata.

Zbog bolesti već neko vrijeme izbjegava spolne odnose. "Nemam neku pretjeranu želju za seksom. Mislim da mi apstinencija nikad nije dulje trajala", zaključio je kroz smijeh Ciganović. Njegovi problemi zaintrigirali su i brojne svjetske medije pa je tako zahvaljujući bizarnoj priči o problemu s muškosti dospio čak i u Daily Mail.