Scream

Sjećate li se nje? Kao da je u zemlju propala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jel to ona glumica iz 'Vriska'? E da, to je baš ta. Proslavila se kao Sidney Prescott, ali onda joj je Sidney malo pomrsila račune.

Neve Campbell proslavila se ulogom u filmu 'Vrisak' (i istoimenim nastavcima) ulogom Sidney Prescott. Svi su znali tko je lijepa glumica, ali nakon nekog vremena dogodilo joj se ono što se događa većini glumaca čije karijere postanu obilježene jednim filmskim žanrom.

Pogledaj i ovo Cameron Diaz (Foto: AFP) Danas slavi rođendan! KVIZ: Pogodite filmove u kojima je glumila nekad najplaćenija holivudska glumica?

Dijete nazvala po liku iz filma! Što mislite po kojem?

Neki navode kako je Neve postala žrtva vlastitog uspjeha, a i sama je priznala kako je u jednom trenutku karijere osjetila kako neće moći dobiti ni jednu ozbiljniju ulogu zbog 'Vriska'. Ipak, naglasila je i to kako joj nije žao što se pojavila u prva tri dijela franšize.

 

Zanimljivo je kako Neve zapravo nije željela biti glumica, željela je postati balerina, ali brojne ozljede u tome su je spriječile. Tada se okrenula glumi. Jednom prilikom je rekla kako joj to nije bila najprirodnija stvar na svijetu, ali je s vremenom prigrlila kinematografiju.

Nekad je pila i operirala se, a danas je velika protivnica alkohola i estetske kirurgije

Neve je bila dva puta u braku, a sada živi sa svojim partnerom, JJ Feildom i trogodišnjim sinom Caspianom.

Ipak ima i jedna dobra vijest za sve one koji vole Neve i žele je i dalje gledati u raznim ulogama. Glumica je potvrdila kako će se 2016. pojaviti u popularnoj seriji 'House Of Cards'. U međuvremenu će i dalje biti mama jer, kako kaže, to je najbolje iskustvo koje žena može imati.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene