Svima se može dogoditi!

Neugodan trenutak susreta Camille Parker Bowles i Joea Bidena zbog kojeg ona još ne može doći k sebi: ''Bilo je dugo i glasno!''

Camilla Parker Bowles (Foto: Getty Images) Camilla Parker Bowles (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla Parker Bowles (Foto: Getty Images) Camilla Parker Bowles (Foto: Getty Images) +0 Princ WIlliam i Camilla Parker Bowles (Foto: AFP) Galerija

Camilla Parker Bowles ostala je zatečena neugodnom situacijom do koje je došlo tijekom susreta s američkim predsjednikom Joem Bidenom.

Američki predsjednik Joe Biden posjetio je Škotsku povodom summita COP26, gdje se, između ostalih, susreo i s britanskom vojvotkinjom Camillom Parker Bowlews, a prema pisanju stranih medija, dok su razgovarali, došlo je do pomalo neugodne situacije.

Pogledaj i ovo Kralj Charles Slažu li se svi s time? Božić kraljevske obitelji ove će godine izgledati drugačije, kralj Charles zbog jedne osobe krši tradiciju!

Naime, 78-godišnja Camilla navodno je otkrila svojem bliskom izvoru kako je Joe pred njom ispustio dug i glasan vjetar dok su razgovarali te da je ostala zatečena u toj situaciji. 

"Bilo je dugo i glasno i nemoguće ga je ignorirati. Camilla nije prestala pričati o tome", izjavio je njoj blizak izvor za Daily Mail.

Biden je vojvotkinju susreo tijekom prijema u Galeriji umjetnosti Kelvingrove, a osim nje, susretu su prisustvovali princ Charles, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea i britanski premijer Boris Johnson.

Samo nekoliko sati ranije nastale su fotografije na kojima se čini kako je predsjednik zadrijemao tijekom uvodnih riječi na konferenciji o klimatskim promjenama. Naime, u jednom je trenutku zatvorio oči na 22 sekunde prije nego što se pojavio pomoćnik koji ga je probudio.

Biden je, inače, najstariji američki predsjednik u povijesti i ovog će mjeseca navršiti 79 godina.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +4 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput se hvali šminkom i frizurom, ali lagani dekolte upada u oči: ''Ovo ti prebrutalno stoji, kao Barbie Girl''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Merso Lugonja Merso Lugonja Merso Lugonja - 1 Merso Lugonja - 3 +7 Merso Lugonja - 4 Celebrity Zbog ovog ambicioznog mladića Maja je hitno morala nazvati Grubnića: "Jesi ti čuo da ti frajer hoće uzet kruh iz ruku?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene