Kamere su uhvatile slučajan i neugodan susret Alessandre Ambrosio i Jamieja Mazzura.

Galerija


Slavna umirovljena manekenka Alessandra Ambrosio našla se u pomalo nezgodnoj situaciji kada je u šetnji sa svojim dečkom Nicolom Oddijem i njihovim psima, slučajno naletjela na svog bivšeg zaručnika i oca svoje djece Jamieja Mazura.

38-godišnja Alessandra bezbrižno je i opušteno šetao ulicama Santa Monice u Kaliforniji sa smješkom na licu koji je u trenu nestao kada se u prolazu mimoišla s Jamijem. Bivši zaručnici su se ignorirali, nisu se pozdravili, čak ni pogledali jedno drugo. Par je nakon prekida ostao u prijateljskim odnosima, čak su se viđali na zajednim ručkovima pa nije jasno koji je razlog zahlađenja njihovog odnosa. 

Jamie je zaprosio Alessandru 2008. godine, zajedno su dobili i danas 11-godišnju kći Anju i 7-godišnjeg sina Noaha, a kraj veze objavili su u ožujku 2018. godine.

Alessandra je u vezi s talijanskim poduzetnikom Oddijem od lipnja 2018. godine, s kojim provodi svaki slobodni trenutak otkako se odlučila povući s modnih pista i karijere Viktorijine anđelice. Upoznali su se tijekom izlaska u noćnom klubu HQ2 u Atlantic Cityju kada ju je on osvojio i od te su noći nerazdvojni. Nicolo je osnivač luksuznog talijanskog brenda Alanui, pa se par često može vidjeti na raznim modnim događajima.

Monika Kravić prvi put od razvoda s Mamićem snimljena u društvu novog dečka, par prošetao praznim zagrebačkim ulicama

Trenutak istine! 😲😱 Ma je li to moguće? | Backstage s Miom