Istina izlazi na vidjelo?

Nakon više od 12 godina: Pronađen nestali dečko Olivije Newton-John?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izgubljenu ljubav glumice Olivije Newton-John, Patricka McDermotta, navodno su pronašli u Meksiku.

Patrick McDermott nestao je bez traga prije više od 12 godina nakon što se nije vratio s ribolova, a policija ga je proglasila mrtvim. Međutim, davno izgubljena ljubav glumice Olivije Newton-John navodno je pronađena u Meksiku.

Pogledaj i ovo Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 4 Težak gubitak Kći Olivije Newton John otkrila posljednje, dirljive riječi koje joj je majka uputila prije smrti

Američka medijska agencija New Idea je prošli mjesec u kampu u Meksiku fotografirala muškarca koji neodoljivo podsjeća na 60-godišnjeg McDermotta, nekadašnjeg dečka glumice, koji je netragom nestao prije više od 12 godina. Muškarac je šetao bez majice u društvu nepoznate žene.

Nakon proučavanja fotografije istražitelj Charlie Parker uvjeren je kako je riječ o nestalom Patricku. "Vjerujem da je to on, pronašao sam 90 posto sličnosti", istaknuo je.

Inače, Patrick je 2005. godine otišao u ribolov, nakon čega mu se izgubio svaki trag. Tri godine kasnije proglasili su ga mrtvim, iako ga nitko od 22 putnika koji su bili s njim na brodu Freedom nije vidio kako napušta brod, ni da ulazi u more. Vjeruje se kako je lažirao vlastitu smrt. U vrijeme nestanka dugovao je tisuće dolara naknade za uzdržavanje svog sina Chancea.

Olivia Newton-John izjavila je ranije da joj je McDermottov nestanak veoma teško pao i da se često pitala je li još živ, piše Daily Mail.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene