Prelijepa Neslihan

Zvijezda serije "Bit ćeš moja" demantirala bračne probleme zbog seksi kolege: "Mi se volimo!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neslihan Atagul već vam je poznata zbog serije "Pitanje časti". Udala se za kolegu Kadira Dogulua, no navodno je nedavno on bio ljubomoram zbog njenog kolege iz serije "Bit ćeš moja".

Glumicu Neslihan Atagul gledatelji imaju priliku pratiti u ulozi Nihan u seriji "Bit ćeš moja" na Novoj TV, a televizijska publika već ju je imala priliku gledati u turskoj uspješnici "Pitanje časti", za vrijeme čijeg snimanja je upoznala glumca Kadira Dogulua, s kojim je danas u sretnom braku. Neslihan u razgovoru govori o svojim počecima u svijetu glume i odrastanju pred očima javnosti, ali i ljubavi te sretnom braku s popularnim glumcem Kadirom Doguluom.

Jeste li pognuli glavu pred sudbinom i čekali kako biste postali slavni ili ste se uspinjali ambicijom?

U mom životu nikad nije bilo ambicije. Imam samo jedan cilj, učiniti svoju majku ponosnom. Maštam o nečemu pa radim i trudim se to ostvariti. Kad radim svoj posao na najbolji mogući način – ostvarim san, tad se dobro osjećam. Doista sam se grebala dok mi nokti ne popucaju. Dolazim iz male obitelji koja se sama uzdržavala. Otac mi je vozač. Mama kućanica. Imam sedam godina starijeg brata. U mojoj okolini bilo je ljudi nezadovoljnih svojim poslom. Dok sam ja razmišljala kojom bih se profesijom trebala baviti, gledajući televiziju u dobi od osam godina, okrenula sam se k ocu i rekla "bit ću glumica". Pogledao me, pomilovao po kosi i rekao "naravno". Navršivši 13 godina i razmišljajući kasnim li već, odlučila sam nazvati agenciju za koju sam čula na puno mjesta. Nazvala sam telefonske informacije i doznala njihov broj.

Pogledaj i ovo showbuzz OMILJENO LICE IMA SAMO JEDAN CILJ Glumica spremna emigrirati iz Turske

Ubrzo je dobila prve uloge, odrastavši pred očima turske publike. Ipak, odlučna je da zadrži neke svoje životne vrijednosti. Izjavila je svojedobno da je protiv smarthponea i popularnih tenisica. "Puno trošimo. Prilikom te potrošnje nije važno tko, što i kako troši. Čovjek troši sebe, svoj odnos, život. Najvažnije, ne zna koliko je vrijeme dragocjeno. Zato više nitko ne uživa u onome što proživljava", rekla je Neslihan. U ljubavi je podjednako odlučna, pa uživa u braku s kolegom Kadirom Doguluom.

Jeste li dosadan par koji kod kuće stalno priča o serijama, scenariju i filmu?

Uopće nije tako. Mi se zajedno puno zabavljamo i šalimo se. Naročito nam ugodno prolaze praznici. Jasno, oboje imamo snimanja. Zbog toga nekih večeri znamo čitati i scenarij. U pogledu svog posla razmjenjujemo mišljenje i vjerujemo jedno drugomu.

Ljubomore, kaže, nema, jer imaju međusobno puno povjerenja. Ipak, turski mediji pisali su kako je zbog kolege Buraka Ozcivita imala problema sa suprugom kada je vidio fragment serije "Bit ćeš moja". "Kadir i ja puni smo poštovanja i ljubavi jedno prema drugome. Neka svatko to percipira ili komentira kako želi. Mi se volimo i nemamo nikakvih problema. Zato puno ne marimo".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene