Tony u pomoć

Zvijezda pomaže u nevolji: Sjeo u kombi i pravac za Slavoniju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati pjevač pokazao je veliko srce!

Poznati pjevač Tony Cetinski trebao je jučer nastupiti u Dusselrdorfu, no njegov je koncert otkazan radi tragedija koje se trenutno odvijaju na područjima Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine, stoji na Facebook fan pageu poznatog pjevača.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski publika pjevala umjesto njega Cetinski pao na bini u Beogradu pa zabrinuo fanove, kolege su mu pohitale u pomoć, nezgoda je snimljena!

'Imam osjećaj da ljudi svakodnevno nose maske!'

Tony nije mogao sjediti 'prekrštenih ruku' dok stanovnici poplavljenih područja prolaze najgore trenutke u njihovim životima pa je tako iznajmio kombi, kojeg je do krova 'natrpao' tenisicama, higijenskim potrepštinama te ostalim potrebnim stvarima i osobno se zaputio u Slavoniju pomoći onima kojima je to trenutno najpotrebnije.

'Prave zvijezde su svi oni koji iskoriste svoju popularnost ili poziciju u društvu kako bi pomogli kome je pomoć potrebna', rekao je Tony za Dnevnik.hr.

Uz pomoć supruge Dubravke i brojnih sugrađana, Tony je pokazao veliko srce te je također stao i na drugim punktovima kako bi prevezao i donacije drugih do Slavonije. Tako je stao i na Narodnom radiju pokupivši donacije prikupljene na poziv voditelja Dalibora Petka.

O ovom nesebičnom potezu pogledajte više u sutrašnjem prilogu InMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene