Kad ga se sjetimo!

Gladijatorski dani daleko su iza njega: Slavni Australac sada je debeljuškasti i bradati 55-godišnjak

Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: AFP) Russell Crowe (Foto: Getty) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Getty Images) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +0 Russell Crowe (Foto: AFP) Galerija

Russell Crowe 2000. godine utjelovio je Gladijatora dok je bio utreniran, a za ulogu u novom filmu ''Unhinged'' potpuno se transformirao.

55-godišnji glumac trenutačno je na setu novog filma "Unhinged" u New Orleansu.

Pogledaj i ovo Russell Crowe na snimanju filma Robin Hood - 1 Kako je ovo moguće? Bivši seks-simbol doživio je strašne ozljede na snimanju hit-filma, a za njih je saznao tek 10 godina kasnije: "Nastavio sam raditi"

Australca Russella Crowea bilo je doista teško prepoznati nakon što su fotografije s filmskog seta obišle svijet.

Nekad utrenirani "Gladijator" danas je daleko od tih dana, iako na fotografijama nosi odijelo kako bi izgledao deblje.

Glumca su fotoaparati uhvatili tijekom stanke na kojoj je otišao zapaliti cigaretu, a oskarovcu je kolegica u filmu glumica Caren Pistorius. Radnja tog psihološkog trilera prati život žene koji će se pretvoriti u pakao nakon što na cesti potrubi krivom čovjeku, odnosno Russellu, koji će krenuti na nju i ljude bliske njoj.

To nije prva zanimljiva transformacija slavnog glumca, nedavno je odlično utjelovio vlasnika Fox Newsa Rogera Ailesa u seriji "The Loudest Voice". Također, u nedavnom intervjuu otkrio je kako je odbio ulogu Aragorna u prvom nastavku "Gospodara prstenova", što bi mu donijelo zaradu od vrtoglavih 100 milijuna dolara.

No Russellov bankovni račun ne pati niti ovako.

Još bi manje patio da se glumac voli eksponirati i davati intervjue, no on od samih holivudskih početaka svoj privatni život krije kao zmija noge. Tako nedavno nije ni pokušao demantirati glasine o tome da je u vezi s glazbenom divom Celine Dion, dok se one same od sebe nisu stišale.

Podsjetimo, glumac se 2018. godine službeno razveo od supruge Danielle Spencer, s kojom je bio od 1989. godine, a od 2003. u braku. Par ima i dvoje djece. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene