U žučnoj raspravi

Nekad vatrenu crvenokosu fotografi snimili u neprepoznatljivom izdanju, pažnju privlači i privatnim životom

Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Cynthia Nixon (Foto: AFP) Cynthia Nixon (Foto: AFP) Cynthia Nixon (Foto: AFP) Cynthia Nixon (Foto: AFP) Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Cynthia Nixon (Foto: Getty Images) Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) +0 Christine Marinoni, Cynthia Nixon (Foto: Profimedia) Galerija

Cynthiju Nixon proslavila je uloga u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena, "Seks i grad".

Slavna glumica danas ima 53 godine te živi s obitelji u New Yorku.

Pogledaj i ovo showbuzz miranda sve otkrila Preminuo je samo mjesec dana nakon što se posljednji put pojavio kao Stanford, evo tko je jedini znao za njegovu zloćudnu bolest

Cynthiju Nixon proslavila je ulogu u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena, "Seks i grad". Tada crvenokosa Cynthia u seriji je utjelovila uspješnu odvjetnicu Mirandu Hobbes, a gledali smo ju i u dva filmska nastavka.

Cynthia je od tada glumila u brojnim filmovima, serijama te na kazališnim daskama, a zatim je zaplivala i u političkim vodama te se čak kandidirala za guvernerku New Yorka 2018. godine, no nije postigla uspjeh.

A ono što javnost posebno zanima u vezi glumice jest i njezin zanimljiv privatni život. Naime, od 1988. do 2003. godine Nixon je bila u vezi s učiteljem Dannyjem Mozesom s kojim ima dvoje djece, a starije se deklariralo kao transrodno, što je glumica otkrila u ljeto 2018. godine.

Ipak, 2007. godine glumica je otkrila kako je u vezi sa ženom. "Ne osjećam da sam se promijenila. Cijeli sam život bila s muškarcima i nikada se do tadanisam zaljubila u ženu. Ipak, kad se jesam, nisam to smatrala čudnim. Ja sam samo žena koja se zaljubila u drugu ženu", rekla je tada, no 2012. deklarirala se kao biseksualka.

Sa suprugom Christine Marinoni glumica je u sretnoj vezi od 2004. godine, a zaruke su pale 2009. godine. 2012. godine održano je njihovo vjenčanje u New Yorku, i to godinu dana nakon što je Marinoni rodila njihovog sina Maxa Ellingtona.

A da je vrijeme odradilo svoje na licu slavne glumice, dokazale su nedavne paparazzo fotografije na kojima Cynthia izgleda neprepoznatljivo, a tome su pridonijele i grimase zbog žučne rasprave na telefonu. Glumica je izgledala i poprilično umorno, pa se čini kako samo ima loš period, baš poput običnih smrtnika.

Koliko se promijenila od početaka do danas, provjerite u našoj galeriji. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +7 Irina Shayk i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Celebrity Jedan od najljepših parova prolazi kroz dosad najveću krizu u vezi, zajedno su samo zbog jednog razloga?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene