Izabel Kovačić jedna je od najistaknutijih i najzgodnijih žena domaćih nogometaša.

Galerija


Izabel Kovačić zna kako oduševiti pratitelje na Instagramu.

Vezani članci Izabel i Mateo Kovačić Izabel Kovačić ispod spontane obiteljske fotografije otkrila gdje su se ona i suprug Mateo zaputili tako sređeni Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Ipak skriva tajnu? Domaća ljepotica nakon glasina o trudnoći pozira samo tako da joj se ne vidi trbuh

Suprugu nogometaša Matea Kovačića mnogi domaći, ali i strani mediji nazivaju jednom od najljepših žena nogometaša, a svakom fotografijom na društvenim mrežama plavokosa WAGS-ica to itekako opravda.

Na posljednjoj na kojoj pozira u crno-bijeloj kombinaciji te sa šminkom na koju nismo navikli kod nje, barem ne u tolikim količinama, Izabel smo jedva prepoznali, no moramo priznati da i u ovom izdanju izgleda beprijekorno.

Fotografija je u nekoliko sati skupila gotovo 18 tisuća lajkova, a zaredali su se i brojni komplimenti obožavatelja, kojih Izabel na Instagramu ima više od 402 tisuće.

Vjerujemo da svakom objavom oduševi i Britance, s obzirom na to da njezin suprug trenutačno igra u slavnom nogometnom klubu Chelsea, dok Španjolci tuguju što je otišla od njih. 

Bivša mu je supruga seks-bomba, a on se pred njom šeće s novom, 20 godina mlađom odabranicom