izbrisala znakove starosti

Bore su joj magično nestale u 57. godini, a stručnjaci su objasnili na koji način je to glumici uspjelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Helen Hunt šokirala je javnost krajem 2018. kada se na televiziji pojavila drugačijeg izgleda.

Glumica Helen Hunt (56) proslavila se početkom 90-ih u sitcomu "Mad About You". 

Pogledaj i ovo Helen Hunt (Foto: Profimedia) U šoku je Omiljena holivudska glumica imala prometnu nesreću: Auto se prevrnuo, a ona završila u bolnici

Oskarovka je u ponedjeljak viđena u njenom susjedstvu Pacific Palisades u Los Angelesu tijekom šetnje kojom održava svoju vitku liniju. Helen je bila neprepoznatljiva s crnom zaštitnom maskom na licu, naočalama i šiltericom. 

Glumica je bila u tajicama i širokoj majici s dugim rukavima te je obula tenisice. Nosila je u rukama mobitel dok je na leđima imala pričvršćenu bocu s pićem.

Inače, Helen je u listopadu prošle godine doživjela prometnu nesreću u Los Angelesu. U njen automobil se, dok je prolazila kroz raskrižje, zabio drugi automobil, a njezin se auto od siline udarca preokrenuo.

Helen, koja se u trenutku nesreće nalazila na stražnjem sjedalu, završila je u bolnici, no nije pretrpjela ozbiljnije ozljede i liječnici su je pustili kući iste večeri.

Glumica, koja je osvojila Oscara za najbolju glavnu ulogu u romantičnoj drami "Bolje ne može" kao i njezin kolega iz filma Jack Nicholson, posljednjih godina privlači pažnju izgledom svog lica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday @abbyquinnya You’re just the BEST and I adore you!! ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Helen Hunt (@helenhunt) on

Naime, javnost tvrdi da očigledno da nije odoljela plastičnoj kirurgiji jer su njezine bore magično nestale. Prema procjenama stručnjaka, Helen je bila na ubrizgavanju botoksa, ali i filera u obraze koji su joj sada puniji zbog čega su joj i oči postale zatvorenije. 

Priče o njezinoj promjeni su počele krajem 2018. kada se Hunt u emisiji "Good Morning America" pojavila drugačijeg izgleda. Glumica je tada najavila ponovno snimanje serije "Mad About You". Obožavatelji su komentirali da im je bila draža dok je dostojanstveno starila. 

Inače, Helen se jednom udavala i bila je 17 mjeseci u braku s glumcem Hankom Azarijem. S bivšim dečkom, redateljem Matthewom Carnahanom ima kćer Makenu Lei (16), a prekinuli su 2017. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene