Bonnie Wright pamtimo kao Ginny Weasly iz serijala filmova o Harry Potteru.

Galerija


Britansku glumicu Bonnie Wright javnost je upoznala u filmovima o najslavnijem čarobnjaku na svijetu Harryju Potteru i to kao Ginny Weasly, mlađu sestru Rona Weaslyja.

Vezani članci Eko-vrtić u zaleđu Novog Vinodolskog (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Oni već sada mijenjaju svijet: Koriste tijesto umjesto plastelina, igraju se igračkama od drva i kartona, sade borove... I svi imaju manje od 6 godina Ekološki problem u srcu Baranje (Foto: Provjereno) - 3 Ekološka bomba u srcu Baranje: Najplodniju hrvatsku zemlju poznata tvrtka za prozvodnju hrane koristi kao divlji deponij

Bonnie defitnitivno više ne izgleda kakvom je pamtimo, u što smo se uvjerili ovih dana nakon što je snimila modni editorijal za vlastitu liniju kupaćih kostima na plaži El Matador na Floridi.

28-godišnja glumica izgleda fenomenalno u kostimima koji ističu njezinu top figuru i koji zapravo nisu nimalo obični.

"Inspiraciju sam pronašla u japanskim i kineskim motivima, a izrađeni su od recikliranih plastičnih boca kako bi zaštitili mjesta koja volimo", objasnila je Bonnie na svojoj web stranici.

Glumica je na ovom projektu surađivala s volonterima Greenpeaca koji su joj pomogli u skupljanju boca i podizanju ekološke svijesti.

Uz glumu, modni dizajn i ekologiju, Bonnie se danas bavi i redateljskim poslovima kao i pisanjem scenarija, no značajniju filmsku ulogu nakon Harry Pottera nije ostvarila. 

Najstariji sin Michaela Jacksona objavio fotografiju člana obitelji kojeg rijetko viđamo u javnosti