Ne izgleda dobro

Fanovi zabrinuti za omiljenog im glumca: Zapuštenog i neurednog gotovo ga nitko nije prepoznao

Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson (Foto: Getty Images) Liam Neeson (Foto: Getty Images) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson (Foto: Getty Images) +0 Liam Neeson (Foto: Getty Images) Galerija

Liam Neeson se na aerodromu u New Yorku pojavio u zapuštenom izdanju što je potaknulo loše glasine i zabrinutost.

Slavnog holivudskog glumca Liama Neesona gotovo nitko nije prepoznao na njujurškom aerodromu JFK na kojem se pojavio u netipičnom izdanju i svojim izgledom zabrinuo najvjernije obožavatelje te potaknuo glasine kako se ponovno odao starim porocima.

Lice pod bradom, neuredna kosa i dalek zamišljen pogled iza naočala za vid, 67-godišnjeg su glumca postarali za nekoliko godina pa ga gotovo nitko od drugih putnika nije uspio prepoznati na prvi pogled.

Liam se početkom ove godina našao usred skandala i to nakon što su mu zbog rasističkog ispada zabranili da dođe na premijeru vlastitog filma. Naima, njegovi su fanovi ostali u šoku zbog izjave kako se prije desetak godina htio osvetiti zločincu tamnije puti koji je silovao njemu dragu osobu.

Glumac je nakon svega tvrdio kako nije rasist i nije uputio ispriku radi izrečenog, no da je cijela situacija poprimila ozbiljne razmjere, svjedočila je činjenica da je propustio premijeru svog filma.

Uz to ove mu je godine preminuo nećak i to pet godina nakon tragičnog pada u kojem je ozbiljno ozlijedio glavu, a prije desetak godina izgubio je suprugu koju je obožavao, glumicu Natashu Richardson koja se kobno ozlijedila pri padu na skijanju.

Nakon njezine smrti Liam se okupirao poslom, posvetio sinovima ali nažalost je i utjehu potražio u alkoholu i drugim porocima, od čega se bio spasio no fanovi zbog njegovih najnovijih fotografija strahuju da bi se prošlost ponovno mogla ponoviti.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) +5 Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Celebrity Željele su izmamiti uzdahe oblinama, no svi su vidjeli samo koliko su ove slavne sestre fotošopirane

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene