Ethan Suplee danas izgleda potpuno drugačije i živi novim načinom života.

Galerija


Američki glumac Ethan Suplee svoju je karijeru započeo u seriji "Dječak upoznaje svijet", nakon čega smo ga gledali i u filmovi "American History X", "Remember the Titan", "John Q", a većina ga pamti iz popularne humoristične serije "My Name is Earl".

Vezani članci Promjena stila Tvrdi da promjena stila može promijeniti život, a dokaze je podijelio na Instagramu Prije i poslije Korona ih nije obeshrabrila, pohvalile se posljedicama tjelovježbe i zdrave prehrane

Ethan je bio prepoznatljiv lik po svojoj prekomjernoj kilaži zahvaljujući kojoj je dobivao uloge dobrih likova, ponekad pomalo zbunjenih, ali i uloge zlikovca. No danas taj 43-godišnji glumac izgleda posve drugačije i na prvi ga je pogled zaista teško prepoznati.

Izgubio je više od 80 kilograma, okrenuo se zdravoj prehrani i vježbanju u teretani, a pokrenuo je i vlastiti podcast o novom načinu svog života. Na Instagramu dijeli fotografije svog novog imidža i fotografije iz teretane, među kojima se zna naći i poneka stara iz vremena kada je težio gotovo 200 kilograma, te time iznenaditi obožavatelje.

Danas se u medijima nalazi zahvaljujući upravo nevjerojatnoj transformaciji. Iako se nadao kako će s vremenom dobiti više ponuda za nove uloge, to se nije dogodilo, a neki su mu redatelji čak i otkazali ugovore jer je navodno bio premršav. Nadajmo se da će se to uskoro promijeniti i da ćemo brzo uživati u njegovu prepoznatljivom humoru. 

Meghan konačno viđena u javnosti, sin nije bio s njom, ali ponovno je uspjela sve iznenaditi