Ovo niste znali

Vješali su ih naglavačke 30 minuta kako bi izgledali što uvjerljivije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nije sve uvijek onako kako se čini. Stvari koje nama izgledaju jednostavno i lako, zapravo su komplicirane i teške.

Svi pravi ljubitelji filmova na temu vampira 'Intervjuu s vampirom' daju visoko mjesto na ljestvici filmova o krvopijcima. Tom Cruise i Brad Pitt fantastično su odradili svoj posao, a u tome im se pridružio i Antonio Banderas kojem malo tko može odoljeti, posebno kada je u ulozi seksi zavodljivog vampira. I dok gledamo film i uživamo u njemu rijetko kad razmišljamo o tome kako je u stvari teklo snimanje, s kakvim su se problemima susretali glumci i produkcija.

Pogledaj i ovo Vratolomije Toma Cruisea - 14 Obožava adrenalin! Ovo su najluđe vratolomije Toma Cruisea za koje nije htio dvojnika: Od držanja za leteći avion do skakanja s litice!

 

Donosimo vam neke manje poznate stvari o filmu 'Intervju s vampirom'.

Da nije uvijek lako biti glumac dokazuje i činjenica kako su glumci u ovom filmu morali raditi neke stvari koje inače ne rade. Najbolji primjer toga je i činjenica da su svakog dana po 30 minuta morali visiti naopako kako bi im se krv sjurila u glavu i na taj način šminkerima olakšali posao. U tom položaju žile na licu postanu daleko vidljive pa su ih šminkeri puno lakše mogli oslikati na licima glumaca.

Film je prestravio milijune, ali ekipu koja je na njemu radila prestravilo je nešto drugo

Uloga novinara Daniela bila je namjenjena Riveru Phoenixsu, ali njegova prerana smrt otvorila je vrata Christianu Slateru. Slater je svoj cijeli honoran koji je iznosio 250 tisuća dolara uplatio u dvije humanitarne organizacije koje je River podržavao.

Kirsten Dunst imala je 12 godina kada je prihvatila ulogu. Jedna od najtežih stvari za nju bio je poljubac s Bradom Pittom koji je od nje bio stariji 18 godina. To je bio njen prvi filmski poljubac koji opisala kao odvratan. Danas sigurno ne misli tako.

Svi znaju da Tom Cruise spada među najniže glumce Hollywooda pa vrlo često redatelji imaju problem sa usklađivanjem visine između glumaca. Tako je bilo i u ovom filmu. Tom je bio puno niži od ostale ekipe pa su zbog njega rađene posebne platforme na kojima je stajao kako bi se postigao efekt približne visine.

Tajnost je vrlo važna na svakom filmskom setu, tako je bilo i na setu 'Intervjua s vampirom'. Produkcija ne želi da se maske i šminka na glumcima vide prije samog snimanja scene pa su iz tog razloga izgradili sistem tunela kojima su se glumci kretali po setu kako bi snimanje bilo više 'privatno'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene