Jedna od najtalentiranijih i najljepših hollywoodskih glumica u brak želi uploviti na malenom vjenčanju sa simboličnim brojem uzvanika.


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Slika nije dostupna Prva fotografija s vjenčanja - Trudna plesala cijelu noć! Slika nije dostupna U 46. trudna: 'Ovo je bilo najveće iznenađenje mog života!'

'Jednom sam bila na svadbi na kojoj je bilo 250 uzvanika i pomislila sam: Huh, ne želim se ovako udavati', kazala je glumica koja će do Božića pred oltar stati s glumcem Olivierom Martinezom.

>> Slučajni prolaznici imali su što za vidjeti

'Nikad nisam ni željela vjenčanje, štoviše bježala sam od hvatanja buketa i sličnih stvari. Moje udaje obavljale su se u nazočnosti mladenaca i kumova. Nikoga više', objašnjava Halle iza koje su dva propala brala. Bez obzira što joj bračni život nije bio blistav, na treći pokušaj odlučila se bez imalo straha.

'To je jedna od onih stvari za koje ne možeš tvrditi da ih nećeš ponoviti. Nepopravljiva sam romantičarka i udavat ću se dok ne nađem onog pravog ', objašnjava zvijezda, koja će se zajedno s kćeri Nahlom zbog ljubavi preseliti u Francusku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook