Mala princeza Charlotte već je osvojila sva srca, baš kao i princ George.


Kraljevska obitelj ima mnogo obaveza i protokola, a posljednje u nizu bilo je krštenje male princeze koje se održalo proteklog vikenda.

Krštenje kao nijedno do sad – princeza obilježila povijesni trenutak!

Vezani članci Kate Middleton - 3 Kate je bila jako zabrinuta zbog Harryjeva vjenčanja s Meghan, jedna stvar ju je posebno mučila i to nikako nije mogla shvatiti Princ Harry i Meghan Markle Harry i Meghan jedini nisu htjeli javno čestitati godišnjicu Williamu i Kate, morali su to učiniti na svoj način?

Sada su u javnost puštene i prve službene fotografije s krštenja koje je snimio legendarni modni fotograf Mario Testino koji je snimao mnoge slavne zvijezde. Zanimljivo je to da je upravo Testino fotografirao princezu Dianu u jednom od njezinih zadnjih javnim službenih pojavljivanja.

Fotografije s krštenja je objavila Kensingtonska palača na svojem službenom profilu, a vojvode Willaim i Kate sjede u fokusu fotografije zajedno sa svojom najbližom obitelji. Fotografije su snimljene u kraljičinoj privatnoj rezidenciji u kući Sandringham.

Mala princeza bila je neodoljiva u svojoj svečanoj haljinici, baš kao i princ George koji je već odavno osvojio srca obožavatelja.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook