Pojavila se na netu

VIDEO Ovo je nikad prije viđena snimka Amy Winehouse

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošle su tri godine od njezine smrti, no fanovi je nikada neće zaboraviti.

Slavna pjevačica Amy Winehouse umrla je 2011. u dobi od 27 godina u svom domu u Camdenu u Londonu, a obdukcijom je pokazano da je slavna pjevačica preminula zbog trovanja alkoholom.

Pogledaj i ovo Marisa Abela i Eddie Marsan Otkriven i naziv! Jedinstvena i tragična priča nikad prežaljene zvijezde ponovno se našla u središtu pozornosti, a ovi su prizori sve dirnuli

Iako nje više nema, njezina će glazba zauvijek živjeti, a sada imamo priliku čuti jedan od njezinih nastupa koji je do sada bio neobjavljen, piše Daily Mail.


Koncert je održan 2007. U Torontu, a pjevačica je u klubu Mod Club otpjevala pjesmu 'You Know I’m No Good'. Nakon što je završila pjesmu naklonila se, mahnula publici i otišla s pozornice. 

Brat otkrio nove detalje oko smrti Amy Winehouse

Milijarder Alki David planira 'oživjeti' Amy u 3D-u koristeći istu tehnologiju pomoću koje je 'oživio' i reper Tupac Shakur. 'Plan je da Amy konačno održi svoju svjetsku turneju, koju nije uspjela napraviti dok je bila živa', rekao je izvor The Sunu.

'S orkestrom i njezinim hologramom napravit ćemo koncert na kojem će obožavatelji moći uživati u Amynim hitovima. Ideja je tek u začetku, no nadamo se da će se priključiti i njezin tata Mitch', dodao je izvor.


Čini se kako otac slavne pjevačice nema ništa protiv ovog pothvata. Već je ranije dao potporu projektu kojim bi se Amy vratila u život. 'Amy je najvažnija stvar na svijetu bila glazba i siguran sam da bi puno ljudi voljelo ponovno je čuti kako pjeva', rekao je Mitch u jednom intervjuu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene