Maji Šuput gotovo svaki vikend je radni, a ovoga puta nastupala je pokraj Varaždina.

Galerija


Nema vikenda kojeg Maja Šuput ne provodi radno.

Vezani članci PR Ususret ekskluzivnom koncertu u Laubi Zoran Predin se u Zagrebu družio s medijima Ron Holsey (Foto: Privatna snimka) Zgodni Ron iz Supertalenta odgovorio Zlatku Pejakoviću na zanimljiv poziv

Opće je poznato kako su njeni nastupi uvijek prepuni ljudima te kako je atmosfera na njima fantastična, a jednako je tako bilo i sinoć u mjestu Sračinec pokraj Varaždina.

I dok je vrckava Maja skakutala po pozornici i pjevala, u prvom je redu bio gospodin s gitarom koji je čitavo vrijeme svirao te se odlično zabavljao.

"Al deda koji misli da svira s nama je sve", napisala je Maja uz snimku s koncerta. "Dakle kakav tulum! Hvala ekipa od srca, bili ste prejaki", poručila je okupljenim obožavateljima.

Maja je za koncert uskočila u kožnu minicu te nove YSL čizmice sa šljokicama koje joj je za 40. rođendan poklonio stilist i najbolji prijatelj Marko Grubnić.

Naime, Maja je i prošlog vikenda pjevala, a okrugli rođendan dočekala je na svadbi. Ipak, dan poslije organizirala je veliko slavlje za obitelj i prijatelje u jednom zagrebačkom restoranu.

Ovo je trenutno najluđi holivudski trač: Dvije reality sestre svađaju se oko 55-godišnjeg glumca?