Vrlo emotivno

Poslušajte kakvu je pjesmu dobio Toše! Spot je izašao točno na dan njegove smrti

Toše Proeski (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) Toše Proeski (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Toše Proeski (Foto: Screenshot) Toše Proeski (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) +0 Toše Proeski (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) Galerija

Bosanskohercegovački pjevač Neno Murić napisao je pjesmu inspiriran gubitkom Toše Proeskog.

Neno Murić, inače glazbenik iz BiH, odlučio je na obljetnicu smrti Toše Proeskog na tržište staviti pjesmu posvećenu upravo tragično preminulom pjevaču.

Pogledaj i ovo Toše Proeski Osvanula na Instagramu Nikad viđena fotografija neprežaljenog Toše Proeskog rasplakala je njegove obožavatelje: "Zaspale su oči lijepe..."

Od njegove smrti prošlo je 11 godina, a pjesma je nastala prije više godina i inspirirana je gubitkom ovog umjetnika, ali i prijatelja Nene Murića.

Da mu je Toše puno značio, ovaj je pjevač želio pretočiti u pjesmu i svima to kazati. ''Ova pjesma nastala je kao produkt velike tuge koja je zavladala 'univerzumom' nakon njegova odlaska. Posvećena je svima koji su ga voljeli i koji ga i danas vole i poštuju, možda čak više nego kada je bio među nama. Tekst je napisan srcem, muzika je inspirirana najboljim pjevačem i čovjekom Toše Proeskim, kojeg smo poznavali'', kazao je ovaj pjevač za Avaz.

Pjesma ''Ti si ono najbolje'' napisana je nakon smrti pjevača, a potom je čekala najbolje vrijeme za tržište. Prije dvije je godine glazbeno oblikovana, a pjesma je, ističe pjevač, vrlo emotivna.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene