Bosanskohercegovački pjevač Neno Murić napisao je pjesmu inspiriran gubitkom Toše Proeskog.

Galerija


Neno Murić, inače glazbenik iz BiH, odlučio je na obljetnicu smrti Toše Proeskog na tržište staviti pjesmu posvećenu upravo tragično preminulom pjevaču.

Vezani članci Tamburaški sastav Garavi (Foto: Screenshot) Da bar Toše može ovo čuti: Naježit ćete se kad čujete kako ovi Slavonci izvode hit ''Igra bez granica''! Andrijana Budimir (Foto: Facebook) Bila je najveća ljubav Toše Proeskog, a sad je opet u centru pažnje i to zbog divnog razloga!

Od njegove smrti prošlo je 11 godina, a pjesma je nastala prije više godina i inspirirana je gubitkom ovog umjetnika, ali i prijatelja Nene Murića.

Da mu je Toše puno značio, ovaj je pjevač želio pretočiti u pjesmu i svima to kazati. ''Ova pjesma nastala je kao produkt velike tuge koja je zavladala 'univerzumom' nakon njegova odlaska. Posvećena je svima koji su ga voljeli i koji ga i danas vole i poštuju, možda čak više nego kada je bio među nama. Tekst je napisan srcem, muzika je inspirirana najboljim pjevačem i čovjekom Toše Proeskim, kojeg smo poznavali'', kazao je ovaj pjevač za Avaz.

Pjesma ''Ti si ono najbolje'' napisana je nakon smrti pjevača, a potom je čekala najbolje vrijeme za tržište. Prije dvije je godine glazbeno oblikovana, a pjesma je, ističe pjevač, vrlo emotivna.