Dijelić atmosfere koji je Maja Šuput podijelila na Instagramu sa svog putovanja u Grčkoj pokazuje da se ona i njezin susprug Nenad Tatarinov jako dobro zabavljaju.

Galerija


Maja Šuput (39) i njezin suprug Nenad Tatarinov (34) odlučili su otići na odmor koji sad već tradicionalno provode ljetujući na grčkom Mykonosu, a paru su se pridružilla trojica prijatelja, kao i Majin najbolji prijatelj Marko Grubnić (37). 

Vezani članci Maja Šuput Još jedno trudničko izdanje Maje Šuput s plaže u Dubaiju, novi niz fotografija zasjenio je sve ostale Maja Šuput Šuput tek sad otkrila gdje je s mužem uživala još u prosincu, pohvalila se i trudničkom fotografijom s plaže!

Dobro društvo, vrckava atmosfera i čisti hedonizam mogu se vidjeti iz InstaStoryja koje je Maja ovih dana podijelila. 

Djelić atmosfere koji je Šuput uspjela prenijeti preko objava na svom profilu pokazuje uglavnom što jedu, i kako nakon večere piju grčku rakiju, a najviše su zaintrigirale Majine objave rano ujutro kad njezin suprug u hotelsku sobu na spavanje nosi drvenu ovcu.

"Evo idemo doma, Nenad je ukrao ovcu. Kako se zove ovca?", pitala je Maja Nenada, a on joj je smijući se odgovorio - "Samantha. Samantha daje najviše mlijeka".

Na pitanje gdje će ovčica Samantha spavati, Nenad je jednostavno zaključio da ako ljudi mogu spavati s malim psićima, on i Maja mogu spavati s malom ovčicom u krevetu.

Čini se kako bračni život našoj poznatoj pjevačici jako odgovara te da nikada nije bila sretnija. 

Optužuju je da su njezine zamamne obline umjetne, a ona im odgovorila još provokativnijim fotkama