Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iz Državnog odvjetništva u Kutini potvrdili su da im nije podnesena čak ni kaznena prijava.


Protiv bosansko-hercegovačkog glumca Emira Hadžihafizbegovića, koji je 12. listopada sudjelovao u prometnoj nesreći na dionici autoceste A3 od Okučana prema Zagrebu, u kojoj je smrtno stradala 63-godišnja Ankica Kuduz, nije podnesena kaznena prijava, potvrđeno je za Dnevni avaz iz Državnog odvjetništva u Kutini.

Aida Hadžihafisbegović: 'Kada krene pričati o nesreći, Emir plače i jeca'

Emir Hadžihafisbegović otpušten iz bolnice i prevezen na kućnu njegu

Vezani članci Mustafa Nadarević, Emir Hadžihafisbegović Emir Hadžihafizbegović kolegi Mustafi posvetio je emotivnu objavu, suze je teško suzdržati: ''O Bože kako mi je teško...'' Emir Hadžihafizbegović - 3 Emir prebolio koronu, otkrio nam tko ga je svaki dan zvao: "Imao sam osjećaj da mi se kosti odvajaju od mesa"

'Ovom Državnom odvjetništvu nije dostavljena kaznena prijava protiv Emira Hadžihafizbegovića zbog izazivanja prometne nesreće u kojoj je poginula Ankica Kuduz. Pronalazak vozila čiji je vozač srušio svjetlosnu signalizaciju na autocesti je u nadležnosti policije i nemamo informaciju je li ono pronađeno. Istragu nismo naredili s obzirom na to da nam nije dostavljena kaznena prijava. Ni rezultati vještačenja još nam nisu dostavljeni', rekla je za Dnevni avaz Marija Rukavina, općinska državna odvjetnica u Kutini.

Popularni glumac prolazi kroz najteže razdoblje svog života.

'Koristim priliku da ovim putem zahvalim svima koji su mi SMS-om, e-mailom ili direktnim dolaskom dali podršku. Nakon operacije ruke u Novoj Gradišci, jedno vrijeme proveo sam u Slavonskom Brodu i želim zahvaliti osoblju obje bolnice. Nakon Slavonskog Broda došao sam u Zagreb. Namjerno se nisam htio nakon izlaska iz bolnice odmah vraćati u BiH, s obzirom na to da bih se želio susresti s obitelji nastradale gospođe. To mi je veoma bitno. Oni su spremni na to, ali je još sve svježe', kaže Hadžihafizbegović.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook