ona je bomba

Naša glumica i dalje obara seksi pozama:"Ovo nije za nas sa slabim srcem"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na sjajnom izgledu glumici Neli Kocsis mogle bi pozavidjeti i dvostruko mlađe kolegice.

Naša poznata kazališna i filmska glumica Nela Kocsis zagolicala je maštu obožavateljima nakon što je na svom Instagramu objavila provokativnu fotografiju. Na njoj Nela pozira odjevena u crni bodi i štikle, a u prvi plan stavljene su njezine noge i stražnjica. Glumica će u rujnu navršiti 47. godina, a unatoč tome dokazala je da je i dalje u sjajnoj formi.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin Treba se uskladiti Jelena Perčin o prednostima i manama glumačkog posla: ''Momčilo i ja se dobro razumijemo, nedostatak je samo zajedničko vrijeme''

"Ova slika nije za nas sa slabim srcem", poručio joj je jedan obožavatelj, dok su ostali zgodnoj Osječanki uputili komplimente da je "prekrasna dama", "princeza", ali i "boginja".

Svoj mladenački izgleda članica Gradskoga kazališta Gavella pripisuje dobrim genima koje je naslijedila od majke Agneze. "Od mame sam naslijedila i stas i crte lica. Jako joj sličim. Zahvalna sam i na fizičkoj građi jer mi tijelo omogućuje da mogu glumiti i babu, i zavodnicu i sredovječnu ženu”, izjavila je svojedobno glumica.
 

 

A post shared by Nela Kocsis (@nela.kocsis) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene