Godine ih sustigle

ODUZIMALE SU DAH Bivši seks simboli ovako više ne izgledaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nekoć su mamile poglede i uzdahe gdje god bi se pojavile, a danas su Goldie Hawn i Kathleen Turner u potpunosti neprepoznatljive.

Nekoć su nosile titulu najpoznatijih holivudskih seks simbola, a danas ih zasigurno ne biste prepoznali. Tijekom 1980-ih žarile su i palile Hollywoodom, a sada zajedno imaju 131 godinu. Radi se o glumicama Kathleen Turner i Goldie Hawn, a iako je Hawn starija devet godina, moramo priznati da izgleda puno bolje od Turner.

Pogledaj i ovo Goldie Hawn (Foto: Instagram) plavokosa diva U mladosti je bila na listama najvećih seks-simbola, a predivna je i u 75. godini - privlači i ljepotom i karizmom!

Turner je već svojom prvom filmskom ulogom zaradila status prave seks bombe. U filmu 'Body Heat' glumila je udanu ženu koja zavodi svog ljubavnika i uvjerava ga da ubije njenog muža, a najpoznatiju ulogu je ostvarila u 'Lovu na zeleni dijamant' uz Michaela Douglasa. Ova 61-godišnja glumica godinama vodi borbu s kilogramima, te se tek ponekad pojavi u javnosti.

Oskarovka Goldie Hawn zadržala je isti izgled, plavu kosu i vitku liniju, ali godine su je itekako sustigle, a i velike količine botoksa nisu bile od pomoći. Od previše zatezanja više ni nema one velike plave oči po kojima je bila poznata. Iako je u zadnjih 20 godina imala svega šest uloga, 70-godišnju Hawn često se može vidjeti na crvenom tepihu, kao potpora svom partneru Kurtu Russellu ili svojoj prekrasnoj kćeri Kate Hudson.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene