Zlatni globus

Nije se pojavila na pozornici jer se zadržala u toaletu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Donosimo pregled nekih od najzapamćenijih trenutaka s dodjela Zlatnih globusa.

Dodjela Zlatnih globusa ne može proći bez nekih zabavnih trenutaka, a mi vam donosimo TOP 5 trenutaka koje nećemo zaboraviti tako lako.

Pogledaj i ovo True Detective, Jodie Foster jeste li pogledali? Odličan početak četvrte sezone hit-serije zaista obećava: Hoće li ovo biti najbolja dosad?

1. Renee Zellweger

'I pobjednica je Renee Zellweger!' - no Renee nisu mogli nigdje naći kada je Hugh Grant prozvao njezino ime za najbolju glumicu tijekom dodijele Zlatnih globusa 2000. godine. Glumica je, naime, bila u toaletu.

Kad se napokon pojavila na pozornici rekla je kako je otišla obrisati mrlje od ruža na zubima kako joj se ne bi sramotila na nacionalnoj televiziji.

2. Jodie Foster

Jodie Foster je 2013. godine dobila Cecil B. DeMille nagradu, koja se dodjeljuje za izvanredan doprinos svijetu zabave, a ujedno su tada i prekinuta nagađanja o tome je li gay.

'Već sam napravila svoj iskorak prije 1000 godina. Kad je mlada djevojka otvoreno progovorila svojim prijateljima, obitelji, suradnicima, a zatim postupno, s ponosom, svima koji su je poznavali', rekla je Jodie u svom govoru.

3. Amy Poehler i Tina Fey

Voditeljice Amy Poehler i Tina Fey komentirale su Anne Hathaway u 'Les Miserables' 2013. godine: 'Nismo vidjele nekoga tako potpuno samog i napuštenog još otkad ste bili na pozornici s Jamesom Francom prošle godine na dodjeli Oskara'.

Komičarke su pomogle Zlatnom globusu da dosegne najveću gledanost u posljednjih 6 godina, a zamoljene su da ponovno sudjeluju i 2014. i 2015. godine.

4. Pia Zadora

Rijetko se dogodi da glumica osvoji Zlatni globus i dva Razziesa u istoj godini, ali to se 1982. godine dogodilo Pii Zadori. Glumica je osvojila 'New Star of the Year' nagradu za 'Butterfly'.

5. Oliver Stone

Redatelj Oliver Stone osvojio je 5 Zlatnih globusa u svojoj karijeri, no najzapamćeniji je po svom govoru iz 1979. godine, kada je izjavio da u SAD-u strpaju ljude u zatvor jer su bili napušeni te je njegov govor završio tako što su ga zaštitari otpratili s pozornice.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene